Arama sonuçları: *

1. keremast

Proteinocean kreatin ve vitamin alınır mı?

vakit bulamadım valla :D testi verdikten sonra kür başlangıçı yapabilirim
  2. keremast

haziranda hiq kreatin xl aldım hala kullanıyorum son 10 servis kaldı :D ama kreatin hiq da gereksiz pahalı proteinoceandan alsam nasıl olur?
  3. keremast

arkadaşlar selam başlıkta bahsettiğim kreatin ve vitamin (zma) almayı düşünüyorum hiq kullandım fakat bitti :D önerir misiniz?
  4. keremast

Hiq Alpha t-man deneyim

haftada bir iki dana ciğer yiyerek her gün et balık 10 yumurta yiyerek 2-3 ayda sırtta feci bir kıllanma güç artışı ve çavuşun şahlanışı değişti. beslenme uyku stressiz hayat testoyu fuller zaten.
  5. keremast

5600 XT sizce alınır mı?

önemli olan burada işlemcinin silikon kalitesi, mesela ben 3600 kullanıyorum diyelim 4.4 ghz 1.1 1.2v voltajda yürütürken diğer kişi 4.4 ghz'da 1.3v da bile çalıştıramayabilir. deneme yanılma yöntemi ile uygun olan ghz ve voltaj aralığını bul 1734858399 arkadaşın hangi sürümü kullanıyor...
  6. keremast

Yardım İphone 13 hala alınabilir bir telefon mu ?

yazın sıfır 11 aldıydım hala alınır ki 13 ya da 14 gececem bende
  7. keremast

Kasayı Temizledikten Sonra Bilgisayar Kendi Kendine Yeniden Başlatıyor

ekran kartı girişini silgi ile silin hocam sonra onu taktıktan sonra güç kablosu takılı değil iken güç tuşuna 3-4 kez basın statik elektiriği atsın bios'ta sıfırlayabilirsiniz. pili sökerek
  8. keremast

5600 XT sizce alınır mı?

3600'a hafif bir oc ile kurtarır gibi? zamanında 3500x kullanıyordum darbogaz olusuyordu 4.5 ghz'e çekip kullanıyordum
  9. keremast

5600 XT sizce alınır mı?

6700xt ve üzeri bakın 5600xt kullanıyorum saf güç olarak 2060'ı elek eder ama artık teknoloji konuşuyor 2060 rtx dlss ile ezer geçer 5600xt'yi hem kartın 6 gb vrami var yetmiyor kullanıyorum.
  10. keremast

5600 XT sizce alınır mı?

amacınız daha yüksek bir kart almak olsun 5600xt 2060 gücünde artık eskimeye başladı zaten.
  11. keremast

Yardım BeamNG.drive araba oluşmuyor

tamam hepsini dene hangisi sıkıntılı ise sil onu ilk baş komple bütün modları devre dışı bırak sonra dene
  12. keremast

Yardım BeamNG.drive araba oluşmuyor

kurduğunuz her hangi bir mod var mı bende ondan oluyor genellikle 500 saat olunca ezberliyorsun artık.
  13. keremast

Süpürge Makinası önerir misiniz?❓❓

elle kullanımlık olanlar makina kadar verimli olacağını düşünmüyorum ki olmuyorda zaten. derin bir temizlik istiyorsanız dediğimi alın hocam
  14. keremast

Süpürge Makinası önerir misiniz?❓❓

aynı süpürge bende var memnunum çektiğini koparan cinsten küçük ve hafifte.
  15. keremast

Windows 11 Pro'ya artık geçilir mi?

2021 de 11 ilk tanıtıldıktan 3-4 ay sonra 11'e geçmiştim o zamandır kullanıyorum. hala 10 kadar stabil değil bu bir gerçek ki yakın zamanda 10'a geri bile dönecektim. büyük ihtimal formatla 11 home'a geçerim
  16. keremast

Uykudan aniden kalkma

genellikle uyku kalitesizliği ve uyku bölünmesi magnezyuma bağlı olabiliyor. kan değerlerine baktırıp magnezyumun eksikse ya da değil ise bir multivitamin alabilirsin. uyku sorunu yaşıyordum magnezyum ile çözdüm.
  17. keremast

A101 çalışanlarının ismi gözüküyor mu

her gün alışveriş yaparsan illaki bir süre sonra muhabbet başlıyor kendiliğinden.
  18. keremast

Sıfır şeker diyeti hakkında bilgi

bir sürecten sonra canınız hiç çekmiyor bence biraz dişi sıkmak lazım.
  19. keremast

400-500 bin civarı alınabilecek araba önerisi

1.4 polo dediğiniz araç kaç model? 2000 ve sonrası ise o yıllarda euro normları sıkılaştırılıyordu egr nası yok o araçta?
Top Bottom