Yanlış hatırlamıyorsam 13 60 hz. 60 hz telefon alınmamalı şu dönemde. 120 hz deneyimleyince 60 hz telefona asla para vermezsin. Sırf ios ve iphone diye 60 hz tercih edilmemeli kişisel fikrim.
3-4 yıl idare eder iphone hevesiniz varsa alternatif dinlemeyin alın hevesinizi giderin hayırlı olsunMerhabalar yakında zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyorum ve bir ıphone istiyorum aklımdaki telefon ıp 13 ama hala alınabilir bir telefon mudur ?
şuana kadar hep android kullandım ve bir zaman sonra donma kasma gibi sorunları hep yaşadım o yüzden ıos düşünüyordum teşekkür ederim3-4 yıl idare eder iphone hevesiniz varsa alternatif dinlemeyin alın hevesinizi giderin hayırlı olsun
yazın sıfır 11 aldıydım hala alınır ki 13 ya da 14 gececem bendeMerhabalar yakında zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyorum ve bir ıphone istiyorum aklımdaki telefon ıp 13 ama hala alınabilir bir telefon mudur ?
ben de ios sürümü vardı iphone kullanıyordum. Google desen yok oyun oynıycaksan zaten bir sürü oyun ios da yok++++en önemlisi ios ücretli bir sistem olduğundan iosa sahip telefonlar daha pahalı satılır. Ama android bedava bir sistem olduğu için hem android telefonlar kısmen ucuz olur hem de ücretsiz olduğundan samsung xiaomi redmi huawei honor gibileri android kullanıyor. İos sisteme sahip olup da alına bilecek tek cihaz ipad pro serisidir o da tablet zaten.Samsung xiamo ya da honor(honor telefon fiyat performansdır) al geç.Fikirler yorumlar çok zıt kararsızlık içinde kaldım