Arama sonuçları: *

1. AMD Adam

ea fc 24 ve benzeri ea oyunlarında directx error hataları

öncelikle ea fc 24 sonrasında need for speed oyunları olmak üzere hata almaya başladım 600 saat oynadığım ea fc 24 2 gün önce hata vermeye başladı format attım eski driverler yükledim en yenisini yükledim binbir çeşit şey denedim hiçbiri sonuç vermedi çözebilen veya sorunun ne olduğunu bilen...
  2. AMD Adam

Yardım Ryzen master uygulaması requires windowns 10 or greater hatası

windowns 11 kullanıyorum bu hatanın çözümünü bilen var mı işlemci ryzen 5 5600
  3. AMD Adam

Öneri Kule tipi fan önerisi

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim Dark Freezer X123 siparişimi verdim iyi geceler iyi forumlar. 1710625082 galiba ben pc temizliği yaparken soğutucuyu ya doğru montajlayamadım ya da termali yanlış sürdüm çünkü bu işlemciyi ilk kullanmaya başladığım zaman en basit undervolt işlemiyle...
  4. AMD Adam

hocam maalesef bütcemi çok aşıyor bu arkadaşın attığı daha mantıklı geldi dereceleri 65-70 arasına çeksin benim için yeterli olur şimdilik üstüne ufak bir undervolt yapacağım zaten önerinizi için çok teşekkür ederim
  5. AMD Adam

snowmani çok duymuştum bu snowmandan daha mı performanslı?
  6. AMD Adam

işlemcimin son zamanlarda 90 dereceyi görmesi üzerine stock fanı çöpe atıyorum f/p bir kule tipi soğutucu arıyorum
  7. AMD Adam

Yardım işlemcim 95 derece görüyor

undervolt işlemi başında bu kadar iş görmesine rağmen neden şimdi hiç bir şeye fayda etmiyor o konuda bir yorumu olan var mı undervolt olmasına rağmen 90 derece görüyor kapatsam neler olur bilmiyorum
  8. AMD Adam

arctic mx4 orjinaldi performansı da çok iyiydi
  9. AMD Adam

ryzen 5 5600 kullanıyorum stok soğutucu ile uzun zaman önce undervolt yapıp derecesini 60-65 cıvarına çekmiştim gayet stabildi sonra üstünden aylar geçti bir anda her oyunda 75 80 bugün de 90-95 dayadı termal macunu değiştirdim bir fayda etmedi sorun fan bazlımı yoksa ben mi bir şeyi yanlış...
  10. AMD Adam

Öneri vga monitör için dönüştürücü

vga monitörüm için hdmi dönüştürücü arıyorum bütçe 150-200 tl markalar beni çok arada bıraktı güvenemedim
  11. AMD Adam

Yardım bios update performans yükseltir mi?

sistemimde bazı oyunlarda takılmalar ve fps droplar yaşıyorum bios update sorunu çözer mi veya bilgisayarıma ekstra bir performans sağlar mı en son güncelleme 04.2022 de kalmış anakart asus b550m-k
  12. AMD Adam

oyun esnasında otomatik alt tab atıyor

son gelen güncellemeye kadar bir sorun yoktu dün gece bir güncelleme yaptım ondan oldu herhalde artık yeni güncellemeyi bekleyeceğiz :D
  13. AMD Adam

bildirimlerimi uzun süre önce kapatmıştım tekrardan kontrol ettim hala kapalı
  14. AMD Adam

elim klavyede değilken de olmuştu diğer dediğini deniyorum şu an 1702597496 zaten söylediğin gibi şu an sadece ana ekran seçili
  15. AMD Adam

hizmetlerde bulamıyorum win11 kullanıyorum açılımını veya nereden bulabileceğimi tarif edebilir misin
  16. AMD Adam

interactive service detection diye bir şeyi kapatıp düzeltiyorlarmış ama eski videolar genelde win 11 kullanıyorum servislerin içinde bulamıyorum
  17. AMD Adam

tek monitör kullanıyorum sorunu bugün valorant oynarken fark ettim arada kendini rasgele aralıklarla alt taba atıyor kaspersky premium kullanıyorum tam taratma yaptım bir sorun algılamadı çözümü nedir ne yapılmalıdır 1702595959 aynı hatayı far cry 6 oynarken de yaşadım fakat masaüstüne...
  18. AMD Adam

Valorant ve cyberpunk da mouse haraketinde piksellenme sorunu

cyberpunkı bitirip kenara koymuş olsam da hala valorant oynuyorum her mouse haraketimde elimdeki silah ve sağ üstteki kill feed kısmı pikselleniyor amd ekran kartı kullanan bir başka arkadaşımdan da bu şikayeti almıştım çözümü var mıdır rx 6700 xt asus dual ryzen 5 5600 16 gb ram
  19. AMD Adam

Yardım Razer kraken 2.el seri numarası yırtık

2.el aldığım kulaklığın 7.1 özelliğini aktif etmek için seri numarasına baktım fakat seri numara kısmı kutunun üstünde hasar görmüş ürünü satan kişinin bir bilgisi yok üstünden de biraz geçti 7.1i aktifleştirmek için ekstra bir şey yapıldığını yeni fark edip denedim böyle bir durumda ne yapmam...
Top Bottom