snowmani çok duymuştum bu snowmandan daha mı performanslı?Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Snowman fiyatına
İkiside aşşa yukarı aynı ama eğer önerdiğimi alırsan çok daha rahat edersinsnowmani çok duymuştum bu snowmandan daha mı performanslı?
hocam maalesef bütcemi çok aşıyor bu arkadaşın attığı daha mantıklı geldi dereceleri 65-70 arasına çeksin benim için yeterli olur şimdilik üstüne ufak bir undervolt yapacağım zaten önerinizi için çok teşekkür ederimİkiside aşşa yukarı aynı ama eğer önerdiğimi alırsan çok daha rahat edersin
ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.071,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o zaman darkfreezer x123 indirimdeyken almanı öneririmhocam maalesef bütcemi çok aşıyor bu arkadaşın attığı daha mantıklı geldi dereceleri 65-70 arasına çeksin benim için yeterli olur şimdilik üstüne ufak bir undervolt yapacağım zaten önerinizi için çok teşekkür ederim
snowmani çok duymuştum bu snowmandan daha mı performanslı?
Dark Freezer X123 şuanda en mantıklı ürün
Xİkiside aşşa yukarı aynı ama eğer önerdiğimi alırsan çok daha rahat edersin
ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.071,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
saçmalamayın birinin fanı 90mm diğerinin 120mm ikisi de aynı falan değil ID cooling tabi ki daha iyi ama 2 kat fiyat farkı var adamın bütçesinin %50 fazlası ona bakarsak sizin mantık çalıştırma kabiliyeti biraz az galiba Rtx 4060 mı Rx 7600 mü alayım bütçe şu kadar diyen adama 7900 Xtx veya 4090 önermek gibi bir mantık bu karşınızdakine saygı duyun aklını karıştırmayın yazılanı okuyun aradaki farkı hakedecek bir şey yok zatenİkiside aşşa yukarı aynı ama eğer önerdiğimi alırsan çok daha rahat edersin