He bu arada bende onla aynı durumdayken gidip nintendo switch lite alıp çiplettirdim benim kullanım amacıma daha uygun diye. Ama siz nintendo düşünmeyin...
Kardeşim işi gereğı masaustü PC den uzak kalacağı için Asus Rog Ally Z1 Extreme aldı. Şöyle anlatayım ayar çekince bf6 70-80fps bile açabiliyor. Şuan daha...
Arkadaşlar almak istediğim bir kılıf var ülkede bulamıyorum, yalnızca Hepsiburada'da yurtdışından olarak var. Yakın zamanda alan oldu mu ekstra vergi vs...
Samsung galaxy s10lite, samsung galaxy s6 lite kalemi en iyi o fiyat bandinda alinabilecekler. Redmi pad 2 alip kalemi ayrica da alabilirsiniz fakat kalemi...
bende bulamayınca bi sitede olmayanı diğer sitelere bakıyorum, nxbrew ve diğerlerindeki update versiyonlarıyla bu ultranx'dekileri karşılaştırınca en güncel...
hem base hemde update i indiriyorsunuz, o sitedekiler direk nsz dosya uzantısı zaten başka bir işlem yapmanıza gerek yok diğer sitedekiler gibi birleştirme...
hemen çip taktır zaten 2 oyun oynasan parası çıkıyor. hades 2 oynuyorum manyak sarıyor bunun kadar portatif kullanımı rahat bir el konsolu yok piyasada.