R

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• R
      rino90, Nintendo switch lite kılıf önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben kılııf bulamayıp yurtdışındaki bir tanıdığıma getirttim maalesef. Bir tek dobe taşıma çantası var Türkiyede normal kılııf yok. 3d printerın varsa gripte...
    • R
      rino90, El konsolu için yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      He bu arada bende onla aynı durumdayken gidip nintendo switch lite alıp çiplettirdim benim kullanım amacıma daha uygun diye. Ama siz nintendo düşünmeyin...
    • R
      rino90, El konsolu için yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kardeşim işi gereğı masaustü PC den uzak kalacağı için Asus Rog Ally Z1 Extreme aldı. Şöyle anlatayım ayar çekince bf6 70-80fps bile açabiliyor. Şuan daha...
    • R
      bundan emin misiniz? öyleyse benim için kötü oldu ya :(
    • R
      rino90, Hepsiburada Yurtdışından Alışverişi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Arkadaşlar geçici olarak temin edilememktedir diyor gerek kalmadı, konu nereden kapanıyor bulamadım...
    • R
      Arkadaşlar almak istediğim bir kılıf var ülkede bulamıyorum, yalnızca Hepsiburada'da yurtdışından olarak var. Yakın zamanda alan oldu mu ekstra vergi vs...
    • R
      rino90, 10.000 TL tablet önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Samsung galaxy s10lite, samsung galaxy s6 lite kalemi en iyi o fiyat bandinda alinabilecekler. Redmi pad 2 alip kalemi ayrica da alabilirsiniz fakat kalemi...
    • R
      rino90, Nintendo switch oled alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hayirli olsun
    • R
      rino90, Nintendo switch lite hakkında başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Soruyu tam anlayamadim, yukleyip home a basinca zaten virtual gamecard olarak ana ekrana dusuyor
    • R
      bende bulamayınca bi sitede olmayanı diğer sitelere bakıyorum, nxbrew ve diğerlerindeki update versiyonlarıyla bu ultranx'dekileri karşılaştırınca en güncel...
    • R
      hem base hemde update i indiriyorsunuz, o sitedekiler direk nsz dosya uzantısı zaten başka bir işlem yapmanıza gerek yok diğer sitedekiler gibi birleştirme...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,312
Üyeler
196,926
Son üye
airixs
Geri