Arama sonuçları: *

1. R

El konsolu için yardım

He bu arada bende onla aynı durumdayken gidip nintendo switch lite alıp çiplettirdim benim kullanım amacıma daha uygun diye. Ama siz nintendo düşünmeyin tavsiye etmem steam deck düşünen birine, yukara bahsettiğim üzere hardware çok yetersiz handheld pc lere gore sizi üzer ve kısıtlar bütçeniz...
  2. R

El konsolu için yardım

Kardeşim işi gereğı masaustü PC den uzak kalacağı için Asus Rog Ally Z1 Extreme aldı. Şöyle anlatayım ayar çekince bf6 70-80fps bile açabiliyor. Şuan daha çok forza gibi oyunları tv ye yansıtıp gamepadle oynuyor memnun, xbox game pass aldı steam library sine daha dokunamadı bile. Tabi ki güncel...
  3. R

5G ile Beşliyoruz Kampanyası

Paket yenilenme tarihi 10 nisan ondan önce katilirsam 10 nisanda gidecek mi hediyeler sonra yaomam daha mi mantikli yoksa direkt 1 aylik mi?
  4. R

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

bundan emin misiniz? öyleyse benim için kötü oldu ya :(
  5. R

Hepsiburada Yurtdışından Alışverişi

Arkadaşlar geçici olarak temin edilememktedir diyor gerek kalmadı, konu nereden kapanıyor bulamadım...
  6. R

Hepsiburada Yurtdışından Alışverişi

Arkadaşlar almak istediğim bir kılıf var ülkede bulamıyorum, yalnızca Hepsiburada'da yurtdışından olarak var. Yakın zamanda alan oldu mu ekstra vergi vs çıkıyor mu yoksa yalnızca yazan fiyat mı gümrüğe vs takılır mı bilenler rica etsem bilgilendirebilir mi? 1000tl fiyatı, normalde tabi 300 falan...
  7. R

10.000 TL tablet önerisi

Samsung galaxy s10lite, samsung galaxy s6 lite kalemi en iyi o fiyat bandinda alinabilecekler. Redmi pad 2 alip kalemi ayrica da alabilirsiniz fakat kalemi samsung kadar iyi degil, yinede yeterli olur. Samsung un a serilerinde kalem yok maalesef. Hem samsung hem xiaomi uzun yillar yazilim...
  8. R

Nintendo switch oled alınır mı?

Hayirli olsun
  9. R

Nintendo switch lite hakkında

Soruyu tam anlayamadim, yukleyip home a basinca zaten virtual gamecard olarak ana ekrana dusuyor
  10. R

bende bulamayınca bi sitede olmayanı diğer sitelere bakıyorum, nxbrew ve diğerlerindeki update versiyonlarıyla bu ultranx'dekileri karşılaştırınca en güncel sürümleri genelde ultranx'de gördüm diye orayı kullanmaya başladım. bu ara assassins creed black flag'e geri sardım cihaz sayesinde, 10...
  11. R

hem base hemde update i indiriyorsunuz, o sitedekiler direk nsz dosya uzantısı zaten başka bir işlem yapmanıza gerek yok diğer sitedekiler gibi birleştirme rar vs hiçbir şeye gerek yok indirdiğinizi atıyorsunuz direkt olduğu gibi. cihazda dbi'dan mtp yazan seçeneğe basıyorsunuz bilgisayar...
  12. R

aynen bende bu şekilde yapıyorum, https://not.ultranx.ru/en dan indiriyorum
  13. R

el alışkanlığı direkt indirip bilgisayardan atıyorum
  14. R

Bu arada bende çok kullanacağımı düşünmüyordum normalde PC gamerım ama son 1 aydır elim PC'ye gitmiyor. Bundan önce switch OLED almıştım onu mesela beğenmeyip sattım benim aradığım cihaz lite'mış gerçekten hafif kompakt; belki nintendo ds ve psp ile oynayarak büyüdüm diye ama ekranı da ideal boy...
  15. R

Bende 1 ay önce lite aldım çiplettim. İstanbulda önce Kadıköy yazıcıoğlu civarlarındaki dükkanları gezdim fiyatlar yüksekti, sahibindenden bulup sirkecide getpa elektronik diye bir yere götürdüm çipletmek için oraya gittiğimde farklı fiyat çekti beyefendi, sahibindende bu fiyat yazmıyordu...
  16. R

Yardım Ders için tablet önerisi ?

Ben geçen sene çok düşünüp honor pad v9 aldım. kalemi ve kılıfı içinde geliyor. Not alma uygulaması ve honor docs içindeki çok güzel. Dizi de izleyecekseniz hoparlörleri aşırı kaliteli evdeki ipadden iyi. Ufak klavye mouse aldım bildiğiniz bilgisayara dönüşüyor istediğiniz kadar sekme açın sorun...
  17. R

Nintendo switch lite vs oled vs asus rog ally z1 extreme

UPDATE: Bugün OLED'i iyice inceledikten sonra lite almaya karar verdim. Neden derseniz joyconlarla ana ekran arası devamlı bir wiggle bir sallanma var deli etti beni sanki oturmayan lego parçası gibi.
  18. R

Öneri Taksitli Ders İçin Laptop Önerisi

Ben olsam bütçenin alt ucunda bunu alırdım...
  19. R

Tam olarak köyde bir iki oynamalık bişi benim adıma benden iyi ifade etmişsiniz :) 9 ay pek kullanmam gibi gaming pc mevcut evde bir tek orada lazım el konsolu, asus hani windows başka bir yerde kullanırım laptop gibi falan desem onada gerek yok ince ultrabook var, dizi vs için tablet var tek...
  20. R

Cihaz güzel ve nintendo kesinlikle mukayese bile olmaz da kullanım amacımı düşününce işte o kadar para harcamak gereksiz mi orasını bilemedim çünkü aslında yarı fiyatına nintendolar da işimi görür. Asusta balatro falan oynarsam cihaza yazık ediyormuşum gibi hissedebilirim :) Kapasitesinin yüzde...
Geri