arkadaşlar fotoğraflarda gördüğünüz gibi güvenlik zayıf hatası veriyor sabah kullandığım wifi yi şimdi kullanamıyorum modem bana ait değil modemi vs kapatıp açma şansım yok neden böyle yapıyor olabilir?
Hocam ablam erasmus için polonyada şuanda 18 şubatta inşallah geri dönecek türkiye'ye onun üzerine kayıt ettirmek istiyorum. herhangi bir sorun yaşar mıyım hat konusunda da kendi hattımı onun üzerine taşıyıp kullanabilir miyim?
hocam gidip kendi alma şansım yok şuanda. arkadaşım bu alım satım işleriyle uğraşıyor ıraktan getirtiyor 1480 dolar uygun geldi ondan almayı düşünüyorum
1674736633
inşallah hocam.
Arkadaşlar arkadaşım yurt dışı sıfır kapalı kutu 14 pro max satıyor 1480 dolar. Almak istiyorum fakat kayıt işlemi nasıl oluyor? Ablam yurt dışında 18 şubatta geri dönecek telefonu onun üzerine kayıt edebilir miyim? Almak sizce mantıklı mı akıl verir misiniz?
%30 şarjın altında çok nadir kullandım şarjda iken hiç oynamadım ve telefonda oyun oynamıyorum
1659519919
peki arkadaşlar garanti bitimine yakın garantiye göndersek pil değişimi yaparlar mı ? bilgisi olan
Arkadaşlar bilgisayarım normal kullanımad hiç bir sıkıntı yok fakat bluestacks ve ldplayer kurmaya çalıştığımda tam yüklenmek üzereyken bilgisayar mavi ekran hatası veriyor nasıl çözebilirim başına gelen var mı ?
Arkadaşlar 21 yaşındayım askerliği aradan çıkarmak istiyorum tecili kaldırmak istiyorum fakat e devlette aşağıda görmüş olduğunuz hatayı veriyor şubeye illa gitmem gerekiyor mu bileniniz varmı yardım eder misiniz.
bu adam gerçekten işini hakkıyla yapıyor izleyicilerine gerçekten değer veren sayılı adamlar bazı (isim vermeyeceğim) youtuber twitcher yayıncıları sistem çıkarıyorlar akakçeden topluyorsun daha ucuza geliyor. Ama sözde indirimli sistem diye satıyorlar bu adamın her çıkardığı sistem f/p ve...
hesabı satın aldıysan eski sahibi geri almış senden hesabı. yapabileceğin tek şey seninde hesabı banlatmak olur satın aldığını kanıtlayarak geri alman imkansız.