@Mehmet YılmazArkadaşlar gamegarajdan yeni bir kasa alcam fakat soğutucuyu kendimiz seçtiğimiz için kararsız kaldım Soğutucular hakkında hic bir bilgim yok. Ekran görüntüsünden bir soğutucu seçermisiniz?
O listede bu fiyatlara alınabilir diyeceğim hiçbir soğutucuya rastlamadım
sanırım ayrı almak daha mantıklı. Bir sitede thermaltake th240 görmüştüm onu alsam iyi olur. Ama montaj kısmında sıkıntı var. İlk defa kasa alıyorum ve montajla ilgili birsey bilmiyorum. Kısaca yardımcı bi link varsa atabilirmisiniz?O listede bu fiyatlara alınabilir diyeceğim hiçbir soğutucuya rastlamadım
5600 ile kule tipi Be Quiet Pure Rock2 kullanıyorum ,1.3V 4.65 Ghz , Oyunlarda 50-55 Stres testlerinde 70 dereceyi geçmiyor.sıvı soğutma öneririm t6 falan soğutamıyor denedim 240 lık sıvı soğutmaya geçtim dünya varmış.
hocam o soğutmayı biliyorum soğutmanın kalitesine bağlı tabii ki t6 hiç bir ise yaramıyor ama onu demek istedim.5600 ile kule tipi Be Quiet Pure Rock2 kullanıyorum ,1.3V 4.65 Ghz , Oyunlarda 50-55 Stres testlerinde 70 dereceyi geçmiyor.
Kasanın hava akışıda onemli.
Bu işlemciler icin sıvı soğutma fazla bence.Kasa hava akışı yetersizse alınabilir ama tabi.