Arama sonuçları: *

1. umix

Yardım GTA 5 Oyundan Atıyor ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/gta-5-oynarken-bir-anda-hata-vermeden-kapaniyor.339374/ 1736292996
  2. umix

RTX 5080 Ekran kartının ülkemiz de ki ilk fiyatları görüldü.🔥

dayanamadım 2 tane çektim. sabah gidip depolarından alırım saat 6 olsunda uyumayım bari.
  3. umix

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

fukaralıktan ayladır bir sistem toplamak için bekliyorsun, kalkmısın 3 sistemi olan adama elinde patladı gibi laflar ediyorsun. hayır anlıyorum eğitimsiz birisin ama resimlere bak bari. 4090 kartı olan adamın sence elinde patlayan ne gibi bir durum olabilir?
  4. umix

adama resimleri atıyorum hani kanıtla konusuyorum hala gülücük atıyor postuma. 1736288747 senin gibi eğitimsiz ve cümle kurmaya bilmeyen adamlar için resimlerle konusmak mantıklı.
  5. umix

uzatma olm resimlere bak eğitime acık ol
  6. umix

resimler orada bak yoksa gelip seni yatırıp gözünemi sokayım?
  7. umix

@ Reaksiyonlar:StoneCold az daha gül.
  8. umix

RTX 5000 serisi sandığınız gibi ucuz olmayacak

iddia ettiğin seyi resimli olarak çürüttüm. o cöp 5070 kartıda övmezsin paşam ya. yandı o kartı alanlar dediğin kartın bir alt modeli bile daha iyi. su kart hemen gelsede 4070 vs 5070 vsleri gelse eğlence çıkar bizede. bak sana tek lafım o 5070 kart 4070 superden iyi performans versin ben...
  9. umix

ti modelini gectim 4070 super bile tokatlıyor. bence araştırmadan insanlara yön vermeyin. bide milleti heyecana getirip yandı bittiler gibi laflar ediyorlar. aga kafalar pırıl pırıl, bugun yeteri kadar cahil aşısı oldum ben kaçar.
  10. umix

Rtx 5000 ve anlamsızlık

olurmu canım hiç. sorsan buradaki ahaliye 5070 4090dan daha iyi ve 4070 superler 15 k olmalı. adamlar simdiden piyasayı belirledi.
  11. umix

Rtx 5000 ve anlamsızlık

bence bu iphone ve nvidia üreticilerine dünyanın en uyanık insanları diye plaket verilmeli. mesela iphone yeni serilerde 1 özellik ekleyip insanlara hayal satıyor aynı sekil nvidia, 4070 vs 5070 videoları gelince insanların suratını merak ediyorum 4090 dan iyi masalına inananlar var, böyle...
  12. umix

4000 serisi alan adam neden ağlasın, elinde hiç sistemi olmayanlar düsünsün. adamlar açık açık size yazılım satıyor, kas güçleri 3000 serisiyle bile aynı. o yazılımları yakında patlatırlar 3000 serisi bile kullanır.
  13. umix

Rtx 5000 ve anlamsızlık

bu iş koca bir sömürü oldu zaten. eğer elindeki kart sana yetiyorsa bu tekelleşmiş ekran kartı üreticilerine 5 para vermeyin. ulan düşünüyorum düsünüyorum aklım mantığım almıyor, 3000 serisiyle aynı kas gücüne sahip 5000 serisi kartları getirip insanlara hayal satıyorlar. hayır açık açık...
  14. umix

Rtx 5000 ve anlamsızlık

ne yani yazılıma binlerce dolar mı veriyor insanlar? komik abi... 3000 serisi kartı olan bile bu kartlara para vermesin. adamlar yazılım satıyor artık kas gücleri aynı.
  15. umix

Gta5 online playlist ekibi kuruyoruz

14 yaş grubunu toplayıp toxiclik olmasın demek :D
  16. umix

Rtx 5000 ve anlamsızlık

boşver lisayı falan kanka. yeni seri kart çıkarıp bir önceki seriyle aynı kas gücünü çıkarmak nedir. benim bildiğim teknoloji gelişim ve ilerlemek demektir, elinde 4000 serisi kart olan bunları neden alsın? mantıklı açıklaması yok.
  17. umix

Rtx 5000 ve anlamsızlık

4070 kartı alıp makyaj yapıp 5070 adını verip sömürüyorlar milleti. şu intel sağlam bir piyasa yapsada nvidia iflas etse.
  18. umix

5070=4090 YANILGISI?

3090 la bile kapısamaz belki. ama bu elinde sistem olmayıp polyannacılık oynayanlar bırakın mutlu olsunlar bir kac ay. millet algı kasıp kartların fiyatını düsürmeye calısıyor, neymiş 4080 20 k 4070 super 10k olmalıymış aynen kanka 5 sene sonra olur bekleyin.
  19. umix

şu kartlar keşke yarın çıksa senin gibi algıcılar azalarak bitse. adamın taleplere bak 4070 super 15 k olmalıymış. o zaman bende söyle bir video atayım arada 3 nesil var kendini uzman sanıp çırak olmak. aynen kanka nvidia ceosu seni görüyor su an, taleplerini değerlendiriyor. milleti gaza...
Top Bottom