Evet 5000 serisine özel.Dlss 4 sadece 5000 serisine mi özel, 4070 im var kullanabilecekmiyim
Belli değil.70 serileri şubatın hangi günü satılır hocam?
Hocam benim bildiğim dlls 4 rtx40 serisinede gelecek. Rtx 50 ye özel olan şey multiple frame gen.Evet 5000 serisine özel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belli değil.
O gelmedikten sonra diğerleri önemli değilHocam benim bildiğim dlls 4 rtx40 serisinede gelecek. Rtx 50 ye özel olan şey multiple frame gen.
Yine hiç yoktan iyidir be hocamO gelmedikten sonra diğerleri önemli değil
4070 super 5070 den iyi diyen adamla tartışmam ben 4000 serisi kartın var diye yeni nesili kötülemene gerek yok iyi forumlar
resimler orada bak yoksa gelip seni yatırıp gözünemi sokayım?4070 super 5070 den iyi diyen adamla tartışmam ben 4000 serisi kartın var diye yeni nesili kötülemene gerek yok iyi forumlar
Hayırdır oğlum yatıracakmış falan sen kimsin lan böyle konuşuyorsun veletresimler orada bak yoksa gelip seni yatırıp gözünemi sokayım?
uzatma olm resimlere bak eğitime acık olHayırdır oğlum yatıracakmış falan sen kimsin lan böyle konuşuyorsun velet
4070 super vallahi crime çok fazla güçlü f/p yaptılar 3090ti den bile iyi saf güçresimler orada bak yoksa gelip seni yatırıp gözünemi sokayım?
4000 serisi kartlar elinde patladı ardın yanıyor yanmaya da devam edecek bari milleti yanlış yönlendirmeuzatma olm resimlere bak eğitime acık ol
adama resimleri atıyorum hani kanıtla konusuyorum hala gülücük atıyor postuma.4070 super vallahi crime çok fazla güçlü f/p yaptılar 3090ti den bile iyi saf güç
senin gibi eğitimsiz ve cümle kurmaya bilmeyen adamlar için resimlerle konusmak mantıklı.4000 serisi kartlar elinde patladı ardın yanıyor yanmaya da devam edecek bari milleti yanlış yönlendirme