KaptanMC
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 883
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
Hocam Öncelikle cidden tam okudunuz mu ?? 15K'yı oto klavye'nin yazdığını aslında 18K olması gerektiğini söylemistim5070 kartın 4090dan iyi olmasına imkan yok ciddi bunlara nasıl inanıyorsunuz. harbiden bak merak ediyorum bu fiyatlara bu performans dedikodularına inanmak icin çılgın olmak lazım.
o kart 15 k fiyata düsmez onu anlatmaya calısıyorum isterse 6000 serisi gelsin.
gayet yeterli ve performansı iyi olan bir kart.
hem bu listedeki fiyatlar çipi üreten firmanın belirlediği fiyatlar, markalar vergi gümrük derken o paralara satılacağını veya bu paralara yakalayacagını düsünen varsa bir kac ay kendini mutlu edebilir tabii ki.
eğer senin dediğin gibi bu kart 15 k olacaksa 3000 serisi kartlarını bedavaya almamız lazım artık..
elinde sistem olmayanlar fiyat düsürmeye calısıyorda kimse enayi değil gaza gelip kartını bedavaya satsın.
+muhtemelen okumadınız çünkü zaten Yazılan 25K'nın Vergi vs. Dahil hali olduğunu söyledim Cünkü açıklanan lansman fiyatı 549$ yani 19.5K olduğunu Türkiye için açıklanan fiyat ise 25.5K yani bu fiyat vergi vs. Dahil son haki fiyatı
+Zaten ilk çıktığı 1-2 Ay Fiyatı Fazla Olacak malum aşırı talep var ve stok sorunu olacak gerçi türkiyede ekonomik nedenlerden dolayı stok sorunu olmaz ama neyse ürün çıktıktan 1-2 ay sonra Fiyatı Normal Fiyatlara döner 25-28K aradı olur (Gerçi Türkiyedeki Fırsatçılar RTX 4070 süperin fiyatı düşürmek yerine RTX 5070'i 35K'ya satmaya calışırkarsa Saşmam
+Ben kimse kartını bedavaya satsın demiyorum ama RTX 4070 Süperden Çok çok daha iyi ve çok daha fazla ve yeni özelliklere sahip ve aynı marka ve Yeni çıkan bir kart 27K ya varken mesela neden Gidip RTX 4070 süpere 25K vereyim ki????
Yani türk milleti akıllı olursa 4070 vs. Almayı bırakıp 5070 almaya başlarsa Faiş fiyatlı RTX 5070'leri almaz iseler 4070 süper 18-20K arasına düşmeli
+RTX 3000 serisi ile RTX 4000 Serisi Arasında 2-3 Fark varken ki F.G. Dışındakiler o kadar önemli değil,
RTX 4000 serisi ile RTX 5000 serisi arasında 5-10 fark var ayrıca Bunlar içinde BlackWell/GDDR 7/Aİ Cekirdekleri/Yeni nesil RT cekirdekleri/%30-40 daha fazla Cuda cekirdeği Gibi Önemli ve performansı Çok büyük ölçüde Artıran Ek Özellikler var Yani araya F.G 2 diye Yeni bı şey sıkıştırıp sunsalar haklısın ama 5000 serisinde diğer serilere göre Çok daha fazla
Önemli ! Donanımlar eklediler ki zaten bunun Yazılım kısmıda var Kim bilir orda neler neler gelecek