Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

EHLİYET HAKKINDA SORU

Kendi sürecimi anlatayım. Pazar günü Direksiyon sınavını geçtim, pazartesi günü sürücü kursundan evraklarımı aldım ve harcı internet bankacılığından yatırdım. En erken çarşambaya randevu vardı. Çarşamba gittim 10 15 dakika sürüyor ortalama. Sonra geçiçiyi aldım ve 1 hafta sonra da normal ehliyet...
  2. SemihÖzdoğdu

Vatan Bilgisayar Hazır Sistem Kırık Geldi

Maalesef hocam. Mecburen ya bu sistem olucaktı ya da olmayacaktı maddi sebeplerden dolayı, olmadı. Sağlık olsun şansımız kötü 😀.
  3. SemihÖzdoğdu

İade yapıldı hocam.
  4. SemihÖzdoğdu

Kolay gelsin firmasıyla geldi. Orda ben olucaktım 1 adım dahi attırmazdım da işte. Şansımız kötü ne yapalım. Yarın iadeye vereceğim bakalım ne olucak.
  5. SemihÖzdoğdu

4060 14100f. Kasayı değiştiricektim ileri ki zaman da acil olarak almam gerektiği için aldım.
  6. SemihÖzdoğdu

Kasa bu şekilde şuan. 1732819955 Aradım ordan oraya ordan oraya yönlendirdiler en sonda ise sisteme komple iade talebi oluşturun kargoyu gönderin dediler. Değişim vs söz konusu olmadı.
  7. SemihÖzdoğdu

Dostlar merhaba. Vatandan bir hazır sistem aldım. Montaj yapılsın istemiştim ancak montaj yapılmamış. Her neyse kasanın kutusunu açtım ve bir baktım ki kasanın 3 tane klipsi kırık kutunun içine düşmüş, kasanın da ön taraf karbon görünümlü yeri çatlamış. Ne yapmam gerekiyor ? Evde olmadığım için...
  8. SemihÖzdoğdu

Dostlar merhaba. Vatandan bir hazır sistem aldım. Montaj yapılsın istemiştim ancak montaj yapılmamış. Her neyse kasanın kutusunu açtım ve bir baktım ki kasanın 3 tane klipsi kırık kutunun içine düşmüş, kasanın da ön taraf karbon görünümlü yeri çatlamış. Ne yapmam gerekiyor ? Evde olmadığım için...
  9. SemihÖzdoğdu

🚨 SAĞLIK RAPORUNDAN ARTIK PARA ALINACAK!

Ben makbuz almadım dediğim gibi abim ile gitmiştik belki de o almıştır bilemiyorum. Sorayım bir.
  10. SemihÖzdoğdu

İtfaiyecilik için.
  11. SemihÖzdoğdu

Normal devlet hastanesine ödedim. Makbuz vs yok.
  12. SemihÖzdoğdu

Zaten alınmıyor muydu ? 7 Hekimli sağlık raporuna 1250 Tl verdim geçenlerde.
  13. SemihÖzdoğdu

🔥İndirim I3 12100F RTX 4060 Sistem 17.499 TL

14100f 4060'Lı sistemi 17200'e aldım iyi mi sizce ?
  14. SemihÖzdoğdu

Türk Telekom Faturam Her Gün Artıyor

Dostlar merhaba. Normal tarifem 280 Tl. Fatura kesim tarihim ayın 26'sı. Geçen ay yenilendikten 1 hafta sonra ek 30 Gb paketi aldım 250 Tl'ye. Son 1 haftadır faturam her gün 10-20 tl arası yükseliyor. 4 Tane Müşteri temsilcisine bağlandım güvenlik soruları soruyorlar cevaplıyorum yanlış...
  15. SemihÖzdoğdu

Sürücü Kursu Deneyimim

Aldım hocam ehliyeti direksiyon dersine 3 gün gittim sadece. Güzergahı öğrensem yeterdi benim için.
  16. SemihÖzdoğdu

🔥İndirim GETİRYEMEK 100TL KUPON

Ekledim ama indirimler kısmında gözükmüyor. Klasik getir.
  17. SemihÖzdoğdu

4 Bin Tl Monitör Önerisi

Yukarı aşağı hareket ettirme yokmuş sanırım. Ama bunu bende beğendim. Geldikten sonra görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
  18. SemihÖzdoğdu

4 Bin Tl Monitör Önerisi

Hikayeli oyun oynayacağım genel olarak. Piksel gözükmesi olayını kafaya takmıyorun. 24 İnç çok hoşuma gitmiyor açıkcası ama yine öneriniz varsa 24 olarak atabilirsiniz.
  19. SemihÖzdoğdu

4 Bin Tl Monitör Önerisi

Dostlar merhaba 4 Bin Tl bütçem var. 27 İnç ips olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Bütçe +500 -500 oynayabilir.
Top Bottom