Neler Yeni

🚨 SAĞLIK RAPORUNDAN ARTIK PARA ALINACAK!

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Fatih Öztütk
❤️

KAANT10X

80+ Bronze
Türkiye'de 1 kişi çalışıyor 5 kişi bu sayede sağlık hizmetlerinden sigorta kapsamında yararlanıyor. Bu yönden düzenleme lazım.
Ancak vatandaşı yeni ve saçma sebeplerle sağlık raporu almaya zorlamak yanlış muhtemelen de bununla karşılaşacağız.

Dolar

80+ Silver
AK Parti'nin Meclis başkanlığına sunduğu kanun teklifine göre, aile hekimlerinin verdiği ehliyet gibi bazı sağlık raporları ücretli hale gelecek. Düzenlemeyle ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, "Aile hekimlerimizin verilen bir kısım raporlarının ücretsiz değil, ücretli hale getirilmesiyle aile hekimlerimizin bütçelerine ciddi bir katkı sağlanacağını düşünüyoruz." dedi.
Halkı daha fazla soymak için ne yapacaklarını şaşırdılar. Gün sayısı artınca ücrette artıyor mu peki

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
AĞDLWPGŞEŞFLSIAURLGĞFLDPWKWIEJDPTŞYĞELWOFLFLFLFOF

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Allah da bunun gibi "sözde" devleti yönetmeye çalışanların binbir türlü belasını versin. İnsanların cebinden çıkan her kuruş misli misli bunların ailelerinden akrabalarından eşlerinden dostlarından çıksın inşallah. Gram hakkımı helal etmiyorum çevremde eğer helal eden varsa onlara da helal etmiyorum. Etimle kemiğimle nefret ediyorum bu nesilden bu hükümetten bu yönetimsizlikten. İnsanlar artık burunlarından soluyor. Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom