04umut76
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,444
allah allah normalde onun için makbuz da veriyorlar raporu ne için almştınızNormal devlet hastanesine ödedim. Makbuz vs yok.
allah allah normalde onun için makbuz da veriyorlar raporu ne için almştınızNormal devlet hastanesine ödedim. Makbuz vs yok.
İtfaiyecilik için.allah allah normalde onun için makbuz da veriyorlar raporu ne için almştınız
anladım ama onun için makbuz vermeleri lazımdıİtfaiyecilik için.
Halkı daha fazla soymak için ne yapacaklarını şaşırdılar. Gün sayısı artınca ücrette artıyor mu pekiAK Parti'nin Meclis başkanlığına sunduğu kanun teklifine göre, aile hekimlerinin verdiği ehliyet gibi bazı sağlık raporları ücretli hale gelecek. Düzenlemeyle ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, "Aile hekimlerimizin verilen bir kısım raporlarının ücretsiz değil, ücretli hale getirilmesiyle aile hekimlerimizin bütçelerine ciddi bir katkı sağlanacağını düşünüyoruz." dedi.
Ben makbuz almadım dediğim gibi abim ile gitmiştik belki de o almıştır bilemiyorum. Sorayım bir.anladım ama onun için makbuz vermeleri lazımdı
anladımBen makbuz almadım dediğim gibi abim ile gitmiştik belki de o almıştır bilemiyorum. Sorayım bir.