🚨 SAĞLIK RAPORUNDAN ARTIK PARA ALINACAK!

Türkiye'de 1 kişi çalışıyor 5 kişi bu sayede sağlık hizmetlerinden sigorta kapsamında yararlanıyor. Bu yönden düzenleme lazım.
Ancak vatandaşı yeni ve saçma sebeplerle sağlık raporu almaya zorlamak yanlış muhtemelen de bununla karşılaşacağız.

AK Parti'nin Meclis başkanlığına sunduğu kanun teklifine göre, aile hekimlerinin verdiği ehliyet gibi bazı sağlık raporları ücretli hale gelecek. Düzenlemeyle ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, "Aile hekimlerimizin verilen bir kısım raporlarının ücretsiz değil, ücretli hale getirilmesiyle aile hekimlerimizin bütçelerine ciddi bir katkı sağlanacağını düşünüyoruz." dedi.
Halkı daha fazla soymak için ne yapacaklarını şaşırdılar. Gün sayısı artınca ücrette artıyor mu peki

AĞDLWPGŞEŞFLSIAURLGĞFLDPWKWIEJDPTŞYĞELWOFLFLFLFOF

Allah da bunun gibi "sözde" devleti yönetmeye çalışanların binbir türlü belasını versin. İnsanların cebinden çıkan her kuruş misli misli bunların ailelerinden akrabalarından eşlerinden dostlarından çıksın inşallah. Gram hakkımı helal etmiyorum çevremde eğer helal eden varsa onlara da helal etmiyorum. Etimle kemiğimle nefret ediyorum bu nesilden bu hükümetten bu yönetimsizlikten. İnsanlar artık burunlarından soluyor. Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı.

Geri