Arama sonuçları: *

1. TRSTEADY

🔥İndirim Honor Pad X9 4.749 TL 🔥🔥🔥

3 taksite yapıştırdım yeğenlerim kullansın
  2. TRSTEADY

Ryzen 5 5600 Düşük watt çekiyor

Yani yukardaki yazdığın değerlerine bakarsak işlemcin gücü lazım ettiği yerde çekiyor
  3. TRSTEADY

Ryzen 5 5600 Düşük watt çekiyor

Güç ayarlarından yüksek performansı tıkladın mı
  4. TRSTEADY

🔥İndirim 🔥ASROCK B550M-HDV AM4 DDR4 4733MHz 2436TL🔥

Çoktandır işlemciyi OC şekilde bu anakartla kullanıyorum bir sıkıntı çekmedim
  5. TRSTEADY

Yardım NetGsm vs TürkTelekom?

Al birini vur ötekini
  6. TRSTEADY

Evet 3. Ayın sonunda başka yere geçiceğim kesin gibi .d
  7. TRSTEADY

İdarelik netspeed e geçtim ben
  8. TRSTEADY

Bu sene ucuz veya bedava kafasıyla 2 kez oltaya takıldım. Netgsm hattı ve comnet sağ olsun
  9. TRSTEADY

Mobil hatta 150tl lik paketimi 300tl yaptıkları için hiç içime sinmedi bunlar ve ulaşmak harbi zor
  10. TRSTEADY

İlk Kez Sıfırdan Sistem Toplayacaklar İçin Öneriler(Ryzen5 7500F-RX7600XT 16GB)

fark var ama ahım şahım bir fark değil bütçen yüksekse 240hz 280hz monitör neden olmasın .d
  11. TRSTEADY

İlk Kez Sıfırdan Sistem Toplayacaklar İçin Öneriler(Ryzen5 7500F-RX7600XT 16GB)

Ramler 2x16 olabilir. m2 ssd 500gb yerine 1tb sonucta 2 sağlam oyun yüklüyon depolama sıkıntısı oluyor. Fps oyunları oynuyorsan monitörü en az 240hz yap hikayeli oyunlar oynuyorsan 27inç 2k monitör tavsiye ederim
  12. TRSTEADY

Aileyle İzlenebilecek Film Önerisi

Schindlerin listesi pekte aile filmi değil ama olsun .d Alita savaş meleği Mad max Old guard Red notice
  13. TRSTEADY

BF2042 alınır mı? (Ucuz)

6 7 ay önce bende ucuza aldım öyle kütüphanede durdu bu aralar oynamaya başladım sardı biraz. Oynamicaksan bile al
  14. TRSTEADY

Pc topluyorum f/p parçalar

tam bütçen ne
  15. TRSTEADY

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Şuan yeni hat satmıyorlar geçenlerde bişiler okumustum turkcellin istasyonlarını kullandıkları için anlaşmada sıkıntı çekmişlerdi bu dediğim 1 ay önce falandı
  16. TRSTEADY

Mobil hat için netgsm kullanıyorum. Netgsm nin de ayağı sağlam değil gibi şuan mobil hat satmıyorlar
  17. TRSTEADY

+300 günüm vardı of ya valla rezillik. Vdsl altyapım var ne tavsiye edersiniz. Netspeed düşünüyorum
  18. TRSTEADY

Ajazz AJ159 temuda stoklarda

2. El apex mantıklı. Sıfır alıncaksa attack shark x3 alınır sonucta hem ucuz hem aynı sensor
  19. TRSTEADY

25000 TL Amazon'dan PC Toplama

Özelleştirmeleri güzel istersen -2088tl yapıp 7600xt 16gb vram seçebiliyorsun. Ramleri 2x8 veya 2x16 da yapabilirsin. İlerde de kule tipi fan alırsın https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/
  20. TRSTEADY

25000 TL Amazon'dan PC Toplama

Böylede çok pahalı oluyor. Hazır sistem almak daha mantıklı. Kelepir bişiye denk gelirsem atarım
Top Bottom