Neler Yeni

🔥İndirim Honor Pad X9 4.749 TL 🔥🔥🔥

hsynnml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin
Fiyatı uygun, aynısından bende de var ben kılıfıyla beraber almıştım zamanında :) ileriki zamanlarda klavye artı mouse seti alcam Aliexpressden. Video, müzik izlemek için gayet yeterli. oyun için orta şekerli diyebilirim. Hafızası da gayet yeterli arkadaşlar tablette ne yapmayı düşünüyorsunuz içinde döküman dosyaları vs olur tabletin.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
3 taksite yapıştırdım yeğenlerim kullansın

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Emre
Yiğenim için alacam alınır mı beyler

kenanbal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kenan Bayram
Bu tablette geri tuşu var mı? Varsa nasıl yapıyoruz. Cevabı bilen hayatımı kolaylaştıracak :)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,232
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu tablette geri tuşu var mı? Varsa nasıl yapıyoruz. Cevabı bilen hayatımı kolaylaştıracak :)
Tableti kullanmıyorum ama navigasyon bar galiba bahsettiğiniz şey. Default genellikle kaydırmalı geliyor. Kullanması biraz zor gelebilir. Ayarlara navi falan yazın öyle bir ayar varsa navigasyon bar, tuşları gibi oradan tuşlu hale getirebilirsiniz.

Son düzenleme:

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah
@B1L0 hocam sadece film dizi izlemek için önereceğim tablet nedir 20k ya kadar bütçe açabilirim ama kullanım amacı sadece film dizi olacak onun dışında senede toplasan 15 gün kadar is için kullanacağım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,232
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
@B1L0 hocam sadece film dizi izlemek için önereceğim tablet nedir 20k ya kadar bütçe açabilirim ama kullanım amacı sadece film dizi olacak onun dışında senede toplasan 15 gün kadar is için kullanacağım
Hocam sadece film dizi için bu tablet alınabilir, ekranı şahane. 8 ramli versiyonuna da bakabilirsiniz. Üst limitten de tab s9 olabilir ekranı oled olduğu için, film ve dizi keyfini bir üst levele çıkarır. İkisi arasındaki tabletlerin değişen özellikleri (kalem desteği, güçlü işlemci vs) sizi pek ilgilendirmiyor gibi.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah
Hocam sadece film dizi için bu tablet alınabilir, ekranı şahane. 8 ramli versiyonuna da bakabilirsiniz. Üst limitten de tab s9 olabilir ekranı oled olduğu için, film ve dizi keyfini bir üst levele çıkarır. İkisi arasındaki tabletlerin değişen özellikleri (kalem desteği, güçlü işlemci vs) sizi pek ilgilendirmiyor gibi.
Cokta gerek yok gibi s9 için arada 16k gibi bir fark var deli gibi film izleyen birisi değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim için yararlı olan bu tablet galiba

hsynnml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin
Eğer anasayfaya gitmek istiyorsan ekranın ortasından aşağıdan yukarı kaydırman lazım, yok bir önceki ekrana gitmek istiyorsan en sol ortadan sağa doğru kaydırman lazım, kitap sayfası çeviriyor gibi düşün :)

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah
8 ram ile 4 ram arasında çok bir fark olur mu üstadım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,232
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Rıdvan
Ekranda ışık sızmaları olması korkuttu.

Ayrıca bu paraya 8gb ram versiyonu yada 7bine 8gb ran versiyonunda snap 778 gibi işlemcili vs olması lazım ki kelepir olsun. Sadece uygun şuan için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom