Arama sonuçları: *

1. Aquaman

Öneri MAX 11K! Ekran kartı önerisi(NVDIA tercihimdir)

Elindeki sistemi satıp güzel bir hazır sistem çek. Güncel sistem 1-0 öndedir.
  2. Aquaman

Pttavm adidas yeezy orijinal midir ?

Sitenin kendisi orjinal değil ki sattıkları olsun :) arkadaş yazmış zaten bedavaya bile olsa ordan bir şey alınmaz.
  3. Aquaman

Şarkı için 1500 tl kulaklık önerisi

Teşekkür ederim cevap için. Sipariş verdim bakalım.
  4. Aquaman

Şarkı için 1500 tl kulaklık önerisi

ancli model ile yarı yarıya fiyat farkı var sizce değer mi. bende ikisi arasında kaldım.
  5. Aquaman

Çözüldü✓ Bu klavye fiyatına degermi yoksa indirim mi bekliye yim

Fiyat nedir ilanı bulamadım da
  6. Aquaman

Yardım Taşınabilir Hardisk dahili bir harddisk olarak kullanmak mümkün mü?

Kasanın içinde USB ile bağlanmaktan bir farkı olmaz ve sabit disk olarak kullanamazsin o şekilde. Eğer kutunun kenarlarında minik vidalar var ise onları sökerek açabilirsin vida yok ise düz tornavida ile yanlardan kanırtarak dişleri aça aça diske ulaşabilirsiniz. YouTubede bu konu için videolar...
  7. Aquaman

Yardım Taşınabilir Hardisk dahili bir harddisk olarak kullanmak mümkün mü?

Evet kullanabilirsin. Ben hem laptopta hem masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Taşınabilir kutusunu söküp direkt standart bağlantısını yapıp kullanabilirsin. Eğer içinde bilgilerin yoksa biçimlendirme yapıp daha sağlıklı kullanım elde edersin. Taşınabilir disklerle sabit disklerin yapısı...
  8. Aquaman

A55 ile Xioami Şarjı kullanılır mı?

https://www.hepsiburada.com/spigen-45w-gan-usb-c-2-port-mini-adaptor-samsung-pps-2-0-destekli-hizli-sarj-aleti-iphone-android-ipad-macbook-type-c-pe2105-white-ach03717-pm-HBC00006EHWI7 sepette 349 liraya geliyor samsung uyumlu. spigen tavsiye ederim.
  9. Aquaman

Ya dayı ne elementi ne uydurması yazdığımda yanlış olan veya uydurma olan ter bir şey göster söz özür dileyeceğim. Arkadaş elindeki adaptörle sorun yaşar mıyım bir sorun olur mu demiş bende açıkça belirttim. Burda gelip salça olmak yerine artislik yapmak yerine keşke okuduğunuzu anlasanız.
  10. Aquaman

Adaptörü almana gerek 33w ile kullan hiçbir şey olmaz. Uyumluluk felan hikaye. Önemli olan doğru ve kesintisiz akım.
  11. Aquaman

🔥İndirim Havit Kasım İndirimleri

Powerbank almayı düşündüm de bana da güven vermedi açıkçası
  12. Aquaman

Razer BlackShark V2 kaç para eder?

3 bine barracudanın kablosuzları var ikinci elde ben aldım memnun kalmayıp geri sattım hemen 3400e alıp 3000 e sattım. 3 bin edecek bir kulaklık değil ayrıca bu bendeki 2. V2+sound modeli ilki bozuldu bu ikinci. 2 yıldır bu modeli kullanıyorum evet memnunum ama asla 3 k fiyatı hak etmiyor...
  13. Aquaman

Razer BlackShark V2 kaç para eder?

V2+ usb sound versiyon mu V2x olan versiyon mu V2X olan versiyonu 800-1200 arası V2+SOUND versiyonu 1200-1800 arası V2+sound modelini kullanıyorum aktif olarak. bende ikinci el ama sendeki gibi çok az kullanılmış halde bulmuştum 2 bin istiyordu satıcı 1700 e aldım pazarlıkla.
  14. Aquaman

Crucial BX500 480 GB %57 SSD sağlığı normal mi?

Anormal dediğim kullanım oranına göre çok düşmüş sağlık. droplar donmalar vesaire de yaşatıyor diyorsun ona istinaden bu yorumu yaptım
  15. Aquaman

Kullanım oranlarına bakınca biraz anormal düşüş olmuş bahsettiğin droplar ssd kaynakli ise kesinlikle bir Garanti şansını dene derim.
  16. Aquaman

Ssd normal mi m2 ssdi mi. M2 ise hemen garantiye göndermeni tavsiye ederim eğer normal ssd ise servisle görüşüp bir bilgi al. Ek olarak birde farklı programdan bak sağlığa. Bir de biçimlendirme yaptıktan sonra da bak belki yazılımsal bir hatadır ki umarım öyledir.
  17. Aquaman

Çözüldü✓ Torrentin olması gerekenden çok daha yavaş olması

Normal değerlere ulaşmışsın torrenttten tam stabil hız alamazsın bu değer gayet iyi
  18. Aquaman

Çözüldü✓ Torrentin olması gerekenden çok daha yavaş olması

Seeder sayısına nerden baktınız? Hangi torrenti kullanıyorsunuz? Tracker değiştirmeyi denediniz mi?
  19. Aquaman

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

klavye geldi siyah sarı modeli almıştım ilk hissiyat premium hissettirdi ama ilk mekanik ve mini klavye tecrübem olduğundan çok zorlanıyorum yazarken. ek olarak aşırı hassas tuşlar. Switchler gri renkte geldi bana. 1732033066 1. Klavyedeki medya tekerlek tuşu RGB kontrol ediyor medyayı kontrol...
  20. Aquaman

4080 süper beyaz model piyasada yok

montajı yaptıktan sonra youtubede kablolama için rehberler var.
Top Bottom