escnin altında mavi bişey yok hocamKanka shift fn yapıyorum ama escnin altındaki bu tuş durmuyor. Mavi yanıp yanıp sönüyor.
escnin altında mavi bişey yok hocamKanka shift fn yapıyorum ama escnin altındaki bu tuş durmuyor. Mavi yanıp yanıp sönüyor.
Part 2 gelmiş hocam size normalArkadaslar urunun isiklar altta normal mi
Daha mi iyi yaniPart 2 gelmiş hocam size normal
Farkları ne oluyorPart 2 gelmiş hocam size normal
Siyahın da part 2 si oluyor mu? Hangisi daha iyi?Part 2 gelmiş hocam size normal
aynılar sadece biri kuzey biri güney ışıklandırmasıDaha mi iyi yani
Escnin altındaki tuş derken?Kanka shift fn yapıyorum ama escnin altındaki bu tuş durmuyor. Mavi yanıp yanıp sönüyor.
Buldum arkadaşlar. Tuş kapakları ışık geçirgen değilsen (Aula'daki gibi) kuzeye bakan daha iyiymiş. Işığı daha iyi dağıtıyormuş. Nadir bazı keycasplerle uyumluluk sorunu yapbiliyormuş. Keycaps almadıkça önemli değil. Alsanız bile sorun yaşamanız düşük olası. Bir de kuzeye bakanda ışıklar üzerindeki yazıyı düzgün aydınlatmıyormuş ama bizdeki ışık geçirmediği için önemli değil. Işığın daha iyi olmasınının sebebi yukarıda daha eşit dağılıyor diyorlar. Güneye bakanda LED size doğru baktığı için hem parlıyor hem de ışıkların daha parlak daha az parlak olduğu yerler oluyor yani eşit değılmıyor diyorlar.Siyahın da part 2 si oluyor mu? Hangisi daha iyi?