Palo DAYI 👑
80+ Gold
neden sorun ne ki ?beyler klavye iadesi vs yapan var mı daha önce
neden sorun ne ki ?beyler klavye iadesi vs yapan var mı daha önce
indirime düşer belki link varmıodegılde ben baska sıparıs gectım 15 kasımda adamalar 4 gunde gumruge getırmıs helal olsun valla
klavye ve mousun sadece hazırlanısı 4 gün sürdü ,oda bizim millet sağolsun akbaba gibi adamalrın üzerine üşüştük ondanadır
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunlar ali den alınma aynısı bendede var ama suan pahalı bız 120 tl almıstık
Pudinglerde kısık gözükmüyor mu altta olduğunda yazılarBu ışıkların altta olanı mı iyi yoksa üst tarafta olan mı?
Bu da üstte olan model fark yaratır mı pudding’de
evet yok gibi bişi berbat oluyorPudinglerde kısık gözükmüyor mu altta olduğunda yazılar
BULURSAM ATARIMindirime düşer belki link varmı
hocam beyazı geldi sorun yok siyahta almıştımda gerek kalmadı artıkneden sorun ne ki ?
2 klavye kullanamıyıcam çünkü beyazı gelince birazcık gerek olmadığını fark ettimhocam beyazı geldi sorun yok siyahta almıştımda gerek kalmadı artık
14 temmuzda 102 TL'YE almısım hersey dahılindirime düşer belki link varmı
herkes aldığından satılmazdahocam beyazı geldi sorun yok siyahta almıştımda gerek kalmadı artık
2 klavye kullanamıyıcam çünkü beyazı gelince birazcık gerek olmadığını fark ettim
Hatasız geri iadede vergi ödüyorlar mı ? Ödemiyorlarsa aldığına satışa koysan daha mantıklı gibihocam beyazı geldi sorun yok siyahta almıştımda gerek kalmadı artık
2 klavye kullanamıyıcam çünkü beyazı gelince birazcık gerek olmadığını fark ettim
yedek de kalsın bence hiç ugrasma en azından switchler hasar görürse değişirsin benceherkes aldığından satılmazda
benimde bi bilgim yok o yüzden belki bilen vardır dedimHatasız geri iadede vergi ödüyorlar mı ? Ödemiyorlarsa aldığına satışa koysan daha mantıklı gibi
bende ondan dedimde ilerde para bulursam net değişirim gşbşyedek de kalsın bence hiç ugrasma en azından switchler hasar görürse değişirsin bence