cidden mi ya? Akko kaliteli diye biliyorum.Kesinlikle almalısın. Yüzüne bakmazsın.
sende varmı bundan@Palo DAYI 👑 en ucuzu burda gel vatandaşYükleniyor...
share.temu.com
sesı nasıl etkılıyormuYüksek pudingler kendi keycapsına göre
Aha bu benim aldığım dasende varmı bundan
Mesaj otomatik birleştirildi:
sesı nasıl etkılıyormu
2 türlüsü var sen büyükleri takmışsın sanırımDel pg up pg dw takarken pudingler yüksek duruyordu
Bende var sesi etkiliyorda(fazla az diyemem) bana göre ayırıcağım bir şey değilsende varmı bundan
sesı nasıl etkılıyormu
Açar bakarım görmedim başkaAha bu benim aldığım da
2 türlüsü var sen büyükleri takmışsın sanırım
yüksekler ya ben baktım ciddi fark var benımkilerle hatta bilerek yan yana taktım elimle mesela F ,G ORJINAL KEYCAPS takılı H harfınede puddıng keycapsı taktım elımde uzeınden gecınce tumsek oldugu bariz belli hatta suan ajazz ak992 nın orjınal keycaplerı takılı onalrda aynı sekıdle yuksek resım cekerek anlatabılırtsem cekıcem resmını sımıdıDel pg up pg dw takarken pudingler yüksek duruyordu
benı cok etkıledı o ses ya fark ettım dırekBende var sesi etkiliyorda(fazla az diyemem) bana göre ayırıcağım bir şey değil
Açar bakarım görmedim başka
Eğer yukarıda ki linkten aldıysan 2'şer tane var biri uzun biri ufakBende var sesi etkiliyorda(fazla az diyemem) bana göre ayırıcağım bir şey değil
Açar bakarım görmedim başka
Sağ ctrlye ralt ataya hocam bu ' @ ' işaretini uygulamasından sağdaki ctrl ve normal q ya bsınca normal klavye gıbı yaptıramıyormuyuz nasıl yapıcaz bu @ işaretini stock halıyle googleden kopyala yapıstır yapıyom
normla stock halıyle nasıl yapılıyoSağ ctrlye ralt ata
Sağ ctrlye ralt ata
Eğer yukarıda ki linkten aldıysan 2'şer tane var biri uzun biri ufak