Evet hocam, çözdüm olayı2.4 temi kullanıyorsun bağlantı olmadığında yanıyor normalde
Hemen benim adresi yaz yol karışmasın%20 indirim kuponu verdi yine bundan aldım başka bir şey kalmadı alacak
hahahahah o gelene kadar elimdeki ürünü satarımHemen benim adresi yaz yol karışmasın
Nasıl veriyo ya bi bize vermedi%20 indirim kuponu verdi yine bundan aldım başka bir şey kalmadı alacak
Hem temizlik hem reklam yaptılar yeni sezon ürünü gelirNasıl veriyo ya bi bize vermedi
Neyse ne bereketli klavyeymiş hala bitmedi vallaha
Anahtarlık aldım kırık geldi telafi adına %20 kupon verdiNasıl veriyo ya bi bize vermedi
Neyse ne bereketli klavyeymiş hala bitmedi vallaha
Politikayı değiştirmişler. Sorunlu bir şey olursa telafi için veriyorlarHem temizlik hem reklam yaptılar yeni sezon ürünü gelir
Bende 2 tane %20 var yakında 4 5 olur. Klavye gelmeyecek gibi çünkü. Merhaba diyorum özür dileriz gecikme için %20 diyor otomatik.F99 du galiba num. Olan onuda koyabilirlerdi güzel olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Politikayı değiştirmişler. Sorunlu bir şey olursa telafi için veriyorlar
3061i kullandın mı? aula 3061den daha mı iyidir?Akko kaliteli de modelden modele. Her markanın iyi ve kötü modeli vardır. Mesela 5075b plus bebek gibi, 3067-3084 ehmeh