Hocam karton kutunun altına kendi kutusu mevcut açarak bakabilirsinizKlavyelerden birisi karton kutuda geldi, baskılı kutu pahalı olduğundan sanırım maliyet kısmışlar. Açıp bakmadım, karton kutu olan south led mi?
Hocam karton kutunun altına kendi kutusu mevcut açarak bakabilirsinizKlavyelerden birisi karton kutuda geldi, baskılı kutu pahalı olduğundan sanırım maliyet kısmışlar. Açıp bakmadım, karton kutu olan south led mi?
E açıp bakaydınız, içinden tuğla çıkmasınKlavyelerden birisi karton kutuda geldi, baskılı kutu pahalı olduğundan sanırım maliyet kısmışlar. Açıp bakmadım, karton kutu olan south led mi?
Bugün 3 tane beyaz siparis ettim 700 den aldim satmak kolaymışSiyah ihtiyacı olan varsa 1200’den veririm
Kaça gittiBugün 3 tane beyaz siparis ettim 700 den aldim satmak kolaymış
1400Kaça gitti
Valla 1500-1600’den verdim 2 adette bugün geldi şimdi stok yapıyorum 1-2 ay sonra satışa çıkarırımBugün 3 tane beyaz siparis ettim 700 den aldim satmak kolaymış
nasıl o fiyattan veriyorsun kuzen sahibindene girince en düşük yap zaten sıfırları var sende bizi yiyonValla 1500-1600’den verdim 2 adette bugün geldi şimdi stok yapıyorum 1-2 ay sonra satışa çıkarırım
Kargo parasına ver siyahıSiyah ihtiyacı olan varsa 1200’den veririm
Hoca kaça salarsınValla 1500-1600’den verdim 2 adette bugün geldi şimdi stok yapıyorum 1-2 ay sonra satışa çıkarırım
Adanada olan varsa 1000e alırımHoca kaça salarsın