Arama sonuçları: *

• Users: xxsay
  • Order by date
  1. X

Çözüldü✓ 16 gb ram 32 gb yapmak istiyorum.

uyumsuz olunca genelde çalışmıyor bile yada düşük cl li ram yüksek cl de çalışabiliyor şans işi biraz garantiye al mhz ve cl değeri aynı olan başka bir ram seç
  2. X

Çözüldü✓ 16 gb ram 32 gb yapmak istiyorum.

cl değerinede bakıp aynı değerli takabilirsin
  3. X

DA-G10 sistem aldım CPU soğutma konusunda öneriniz nelerdir

stok soğutucu ona yeterli olur aslında
  4. X

Arc 750 İ3 12.Nesil alınır mı?

olmayanda frs kullanır çok farketmez o ztn fsr kullanmak için illa amd olmasına gerek yok
  5. X

Arc 750 İ3 12.Nesil alınır mı?

inteldede xess var
  6. X

CASPER NİRVANA NB 15.6 2012 BATARYA ÖNERİSİ?

onları bi deneyebilirsin belki uyar 1694182712 yada laptop için olan powerbanklardan alabilirsin seninkinin güç girişi olanlardan varmı bilmiyorum ama
  7. X

CASPER NİRVANA NB 15.6 2012 BATARYA ÖNERİSİ?

ona batarya zor bulursun çok eski etrafta bilgisayarcılarda belki vardır
  8. X

9.000 TL ye kadar 2. el bisiklet önerisi

benimkiler yeterince iyi hala bakımını fazla yapmadım yağlama dışında firenler hala aynı olunca artık tutmuyor değiştirirsem daha gider diye düşünüyorum kısaca bu modeli öneririm başka bilen varsada önerisine bak kıyasla 1694182076 gövdeside iyi kardeşimde sürdü düştü kaç kere hiç sorunu yok hala
  9. X

Starfield Balonu Patladı

knk ne alaka yaw benim konsolum yokki :kekw: :kekw: :kekw: dalga geçioz şurda
  10. X

HOIV DLC korsan sizce kul hakkı mı?

''Ticaret kastı olmaksızın bir tane indirmek dinen haram değildir. Ancak kanunlarına göre yasaklanmışsa kanunlara uymak gerekir. Bu sebebten tavsiye etmiyoruz.'' Böyle bir yazı var bir hocanın. -sirius blackw
  11. X

Starfield Balonu Patladı

baldurun kapısı üç crack indir 100% no virus
  12. X

burdan okur heralde
  13. X

Starfield Balonu Patladı

10 yıllık falan alan olmuş pahalancak diye iyi yaygara koptu "x" te
  14. X

Starfield Balonu Patladı

oha 3k mı oldu ozmn what can we do with a drunken sailor
  15. X

doğruda bağzılarıda bokunu çıkartıyor para kasmak için dlc çıkarıyor resmen
  16. X

paran yoksa korsan kullan varsa al ben yarı korsan yarı satın alınık takılıyorum oyunlarımda fiyatlar iyice uçunca oyunlar falan 1000tl üst olunca benim param yetmiyor mesela
  17. X

Starfield Balonu Patladı

iade alıyorlarmış baya şuanda balon çok güzel patladı
  18. X

Neden bu markayı kötülüyorsunuz

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-victus-16-r0026nt-7p6c0ea-i7-13700h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-16-1-full-hd-notebook-fiyati,209608121.html bu daha ucuz
  19. X

9.000 TL ye kadar 2. el bisiklet önerisi

oha bu kadar arttımı bunların fiyatı wildfire 26 almıştım 4 yıl önce 1100tlye firenlerim hidrolik değil ve eridi bitti onun dışında sağlam hala
  20. X

Neden bu markayı kötülüyorsunuz

masaüstüyle aynı şey değil arada fark var sesin takılacak düzeyde olmadığını düşünüyorum yinede monster aralarından en çok ısınan (özellikle gövdesi)
Top Bottom