Neler Yeni

Arc 750 İ3 12.Nesil alınır mı?

sarkilar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet akkaya
Arc 750 8GB İ3 12100F 16GB Ram
Böyle Bir Sistem Buldum 12999TL Acaba Bu Sistemi Alsam Ets 2 Valorant Csgo İnternet cafe simulator vb simulator oyunları outlast serisi resident evil 7 vb tarzındaki oyunların youtube videosunu çekip twitch üzerinden yayın açabilirmiyim sorun çıkartırmı sistem yeterlimidir bu istediklerimi yapmak için.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Arc 750 8GB İ3 12100F 16GB Ram
Böyle Bir Sistem Buldum 12999TL Acaba Bu Sistemi Alsam Ets 2 Valorant Csgo İnternet cafe simulator vb simulator oyunları outlast serisi resident evil 7 vb tarzındaki oyunların youtube videosunu çekip twitch üzerinden yayın açabilirmiyim sorun çıkartırmı sistem yeterlimidir bu istediklerimi yapmak için.
oynatmasına oynatır düşükte-ortada falan yaparsın ets valo yayını. Re 7 gibi bir oyunun altından yayında kalkabilir mi emin değilim.

sarkilar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oynatmasına oynatır düşükte-ortada falan yaparsın ets valo yayını. Re 7 gibi bir oyunun altından yayında kalkabilir mi emin değilim.
yapılmazmı yani kral ya valla çok sıkıntı sistem toplamak para ayarlayamıyorum almak için ayarladığımda olmuyor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
yapılmazmı yani kral ya valla çok sıkıntı sistem toplamak para ayarlayamıyorum almak için ayarladığımda olmuyor
ets , valo gibi oyunları rahat yaparsında böyle çok ağır oyunları cyberpunk , re 7 gibi oyunları yüksek ayarda yayında oynayamazsın. Nvidia veya amd olsa dls-fsr ile bir şekilde kuratarırsın da arc 750 bilemedim. Sistemin fiyatı iyiymiş. Dediğim gibi çok beklenti olmadan oyun yayını rahat yaparsın.

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
ets , valo gibi oyunları rahat yaparsında böyle çok ağır oyunları cyberpunk , re 7 gibi oyunları yüksek ayarda yayında oynayamazsın. Nvidia veya amd olsa dls-fsr ile bir şekilde kuratarırsın da arc 750 bilemedim. Sistemin fiyatı iyiymiş. Dediğim gibi çok beklenti olmadan oyun yayını rahat yaparsın.
inteldede xess var

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert

sarkilar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orta düşük ayarlarda korku oyunları simülatör oyunlari cs valo tarzı oyunlarin yayınlarını ve videolarını çekmek istiyorum bu sistem işime yarar yani örnek oyun vermem gerekirse resident evil serisi Outlast serisi internet cafe simulator tarzı oyunlar ve csgo valorant indie korku oyunları vb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,533
Üyeler
163,674
Son üye
Abbashabe
Top Bottom