Arama sonuçları: *

1. Garbajosa

🔥İndirim 🔥Findeks Kredi Puan Raporu 31 Ocak a Kadar Ücretsiz🔥

Her ay gelen periyodik raporum gönderilmiş.
  2. Garbajosa

🔥İndirim 🔥Findeks Kredi Puan Raporu 31 Ocak a Kadar Ücretsiz🔥

Tavan puan 1900 ama. Bu arada ben yıllık paket alıyorum her yıl. Her ayın belirlediğim günü risk raporum geliyor. Finansal farkındalık için tavsiye ederim.
  3. Garbajosa

168 GRAM 3 TANE milka 150 TL kargo ücretsiz !!!

16GB RAM 3 tane milka 150tl diye okudum. Ne alaka diyorum. Uyanamamışım.
  4. Garbajosa

Normal kargo yapan satıcıya güvenmeli miyim?

50 serisi ile 1080ti piyasasının arasında nasıl bir ilişki olabilir? 10 sene öncesinin kartı. Daha neler duyacağız bakalım.
  5. Garbajosa

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Lansman fiyattan yakalamak neden bu kadar zor geliyor herkese anlamadım. Ben 4xxx serisinde vatan bilgisayarın en az 1 saat civarı 17k dan 4070 sattığını ve almak istesem çok rahat alabileceğimi hatırlıyorum.
  6. Garbajosa

ZOTAC RTX 5000 Serisi Tasarımları

Bende galax'ı bekliyorum. Zotaclar son serilerde soğutma anlamında pek tatmin etmiyordu.
  7. Garbajosa

Lansman fiyatları her zaman uygun oluyor. Ardından gelen partide fiyatlar yükseliyor. Bu sene kısmetse lansman fiyatından almayı planlıyorum.
  8. Garbajosa

4080 sonrası 5080 almak için hazırlık yapıyodum. Ancak fiyatlar beklenenden düşük açıklandı. Dolayısıyla şartları 5090 için dibine kadar zorlıycam artık.
  9. Garbajosa

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G8 34" 0.1ms 175Hz UWQHD Monitör 25.968TL (Peşin 6 Taksit)

1 ay önce 22bine sonra 24500e satıldı bu model. Ocakta CES fuarı var. Yeni oled modelleri gelecek. Dolayısıyla bunların fiyatları düşecekitir.
  10. Garbajosa

🔥İndirim Asus ROG Strix 4K 160hz 1ms Ips Gaming Monitör 14.708 tl

Gtg 1ms bu monitör. Almayı düşünenler buna dikkat etsin.
  11. Garbajosa

Yardım AptekTeknoloji denen firmanın sahtekarlığı ve müşteriyi mağdur etmesi

Kutuyu açtığında üründen çıkan o sese aldırış etmeden nasıl bilgisayarına taktın. Asıl büyük hata orada.
  12. Garbajosa

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Bu kadar klavyeden anlayan adam bulmuşken sorayım. Şu klavye alınır mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/111285/asus-rog-claymore-ii-aura-sync-rgb-red-switch-mekanik-gaming-klavye-90mp01w0-bkya00/
  13. Garbajosa

🔥İndirim 🔥HyperX Pulsefire Haste 2(Her 2 modelide indirimde) 🔥1.387,00TL🔥

Bende kablosuz mouse arıyorum. Ancak moba türü çok oynadığımdan razer naga serisi kovalıyorum. Bulamazsam bunu alıcam artık.
  14. Garbajosa

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Türkçe tuş dizilime sahip, kablosuz ve iyi switchleri olan onlarca model varken neden bu klavyeler kapışılıyor gerçekten merak ediyorum. Yargılamak için değil öğrenmek için soruyorum. Neden özellikle bu klavyeler?
  15. Garbajosa

💆🏻‍♂️En iyi 3D modelleme programı tarafını seç

Shaper3d kullanıyorum. Arayüzü çok sade ve pratik bir program.
  16. Garbajosa

4050 li 30000 TL altı güzel laptop var mı?

Bende bu modele bakıyorum. Muhtemelen alıcam. Loq modellerde drain sorunu nedeniyle benim için alternatif değiller. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp103-amd-ryzen-5-7535hs-8gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000068RZ7H?magaza=Hepsiburada
  17. Garbajosa

32539 TL Samsung Odyssey G9 49" 0.03 ms OLED 240 Hz Oyuncu Monitörü

Bu model için redditte çok fazla şikayet var. Burn in bunlardan biri. Ekranın aşırı ısındığı ve smart modelinin menüleri çok yavaş olduğu söleniyor.
  18. Garbajosa

SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 19600 TL (TEŞHİR)

Onu bende düşünüyorum ama teşhirde bulamadığım için inceleyemedim ve bu nedenle henüz almadım. Ayrıca ülkemizde 30k civarından satılması gerekirken anlamsız bir fiyat farkı var g6 modeline göre. Dİp not: Ocakta CES fuarında yeni model tanıtılacaktır. Almaya niyetin var ise bu aklında olsun.
Top Bottom