ardakorkmaz06
80+
4k monitör. (Tabi bu monitörü kullanmak için güçlü de bir ekran kartı lazım)
Satıcı: hepsiburada
Bunun 2k 180 hz olanını 10k ya aldım. Fiyat iyiymiş. Yalnız benimkinde dahili hoparlör yoktu. Bu konuda pişmanım. Aynı ürün gamı olduğu için bundada olmayabilir. Beyaz modelde oluyordu. Alacak olanlar dikkat etsin4k monitör. (Tabi bu monitörü kullanmak için güçlü de bir ekran kartı lazım)
Alıntıyı görüntüle
7900xt ye bu giderdiAsus tuf 2k 260hz aldım bunu mu alsaydım.bilemedim.kart 7900xt
Dimi7900xt ye bu giderdi
Neler oynayacağana bağlıAsus tuf 2k 260hz aldım bunu mu alsaydım.bilemedim.kart 7900xt
Fps hikaye ama daha hikaye oyunları oynamıyom.boşluğa itiyor tövde ettim witcher 3'den sonra 3 senesir hayalimdeki sistemin başına 2 saat toplu geçmemişimdirNeler oynayacağana bağlı
4k monitöre kaç para vereceksin kardeşim benim var mı daha ucuzadüz standart panele 15k verilmez
Ne yapacan 4K da oyun mu oynayacaksın oyun için 2K en iyi seçimdir4k monitöre kaç para vereceksin kardeşim benim var mı daha ucuza
Demek ki adam oynayacak herkes 2k oled e 23 25 vermek zorunda değil adamın bütçesine bu uygundur bunu alır yorum yapmak için yorum yapmayın.Ne yapacan 4K da oyun mu oynayacaksın