ikimize de hayırlı olsun o zaman ben indirim beklemeyeceğim ama bu gün ya da yarın işlemciyi alacağım ekran kartı ve monitör hariç tamamlanmış olacak liste...
teşekkürler. 6 aydır sorun cıkarmadıysa iyiki almışım demekki indirimde 2 bine almıştım.
1780250449
biz aynı kişi miyiz acaba :D bende 32 yaşıma geldim...
6 gün sonra 32ye gireceğim bende haha. Net olarak 120k yı gözden çıkarmış vaziyetteyim, eğer güzel birşeyler bulursam 135 e kadar esnetme planım var benimde :D
12k ya kadar düştü geçenlerde ptt avm koduyla birlikte. Açıkçası umutluyum o fiyatları göreceğini.
Onu dememin sebebi yaşım geldi, geçiyor. son bir kere...
Aynı durumdayım. Sadece oyun odaklı sistem kuracağımddan 7800x3d almayı planlıyorum. 10-11k ya indiği gibi alacağım.
ha eğer 7800den önce 9800 18-19k ya...
bilgin yoksa expo aç geç kardeşim, ihtiyacın yok zaten uçurum yaşamayacaksın sistemin gayet iyi. gerisi hobiye kaçıyor. öğrenmen gereken çok fazla şey var...
Herkese merhaba,
Bildiğiniz gibi Discord'a getirilen erişim engeli sonrası birçoğumuz Cloudflare WARP veya benzeri VPN'ler kullanmak zorunda kalıyoruz...
Ben 1.1 de oynuyorum normalde deneme yanılma ile 1.3-1.35 ile çok daha iyi spray atabiliyorum. bu senin alışkanlığına bağlı olarak değişebilir. net bir şey...
Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda toparlarsın.
Benim belim çok fazla ağrımaya başlamıştı ilk zamanlar demir mutfak koltuklarında. sonra paraya kıyıp...
5600x işlemcim var. yakın zamanda OverClock yaptım. Macun tazeledikten hemen sonra +200mhz/-10 ayarının işlemcimin kaldırdığını ve stabilite ettiğini...