Her olumsuz şey amd de değil de bunu hataya dönüştüren amd diyelim. Yanlış anlaşılmasın demek istedigim sistemin kalan kısmında olan sıkıntıların cezasını...
Nebi abinin kanalinda cok guzel anlatiliyor, guzel bir playlist var ramlerle anakartlarla islemcilerle alakali. Burada benim diyeceklerjm yetersiz ve eksik...
Manyetik klavyeyi almamdaki asil amacim da rapid trigger teknolojisiydi. Manyetik klavyelerde basim araligini ve salinim araligini ayarlayabiliyorsun. Hatta...
%68 klavyede konsol tuşu yokmuş :D bende capslock a atadım. şaka bir yana eskisinden daha keskin oynuyorum oyunu bayıldım bende. SOCD kapalı, rapid trigger...
Tek slottan yana inan hic bir problem yasamadim. O da x3d islemci avantajindan dolayi. Tek yaptigim expo ve 1:1:1 ayarlarini yapmak oldu. Aktif olarak cs...
Ssd okumada yetersiz kalma ihtimali var. Elimdeki sistemde the blood of dawnwalker da cok nadirde olsa donma ve kaplamalarin gec yuklenmesi problemi var ssd...
Yaklaşık birkaç aydır uğraştığım IRON PSU Tier List’i sonunda ayrı bir siteye taşıdım.
Şu an veritabanında 200’den fazla güç kaynağı var. Sadece Tier...
Fiyat konusunda doğru diyorsun o yüzden bu ayın sonuna kadar tekrar bakacağım. FPS oyuncusuyum aula f75 i temu zamanından almıştım fakat artık şu yeni...