Arama sonuçları: *

1. Hermit

Lolde her maç taşımama rağmen lig atlayamıyorum

Aga hafta sonuna denk gelmişsin :D zaman gözeterek oynamakta fayda var, ben maçlarımı genelde akşam 4ten sonra oynamıyorum. Sabah 4 ile 8 arasında giriyorum. İşe gidip gelip akşam 8 9 yatıp gece o saatlerde kalkıp rank kasıyorum csde, normal gün içerisinde oynadığım maçlardan daha fazla...
  2. Hermit

Öneri Müzik ve Oyun İçin Kulaklık Seçimi

Arkadaşlar iyi günler, Razerin Black shark v2 sini kullanıyorum fakat 2. senesinde ömrünü doldurmaya başladı ve kabloları gerçekten sinir bozucu bir hâl almaya başladı. Bütçede belirtilen tutarlarda bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Tecrübem olmadığından dolayı önerileriniz benim için...
  3. Hermit

Türkiye ⚽ İspanya

Aga bu verdikleri malum kanalda sürekli donuyor, alternatif izleme linki verebilecek var mı? Daha marş okundu direk dondu yayın. Çıldırmamak elde değil.
  4. Hermit

❌İndirim Bitti! Epic Games İndirimleri!

oyunu aldık crash yemekten oynayamadık. almayın
  5. Hermit

Cs2 ve valo fps sabitlemek

Nasıl alıştıysan o şekilde yapman lazım. Açıkçası vsync ve gsync açınca bende mouse dönmüyor gibi hissediyorum input lagdan ötürü. daha fazla fps kazanmak için -noreflex yazıyorum başlangıç ayarlarına ama bunu 4 ay önce yapmıştım şu an fixlemiş olabilirler emin değilim. genel olarak ayarlarım...
  6. Hermit

Yardım AOC 24.5" 25G4SXU 0.3ms 310Hz FAST IPS Monitör Alınır Mı ?

hocam bu monitörden bende var kullanıyorum. g sync kapalı şekilde cs2 oyunuyorum. Oyuna girmeden önce nvidia denetim masasından çöznürlüğü 1280x960 240hz ayarlıyorum. 4060-r5 5600 var +300 fps almama rağmen bazı bölgelerde ortama 250fps aldığımdan 240hzde yırtılma yaşamamak için oynuyorum. Nebi...
  7. Hermit

1080p MONİTOR ÖNERİ

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-25g4sxu-24-5-0-3-ms-full-hd-pivot-ips-310-hz-oyuncu-u-fiyati,1006409898.html?gad_source=1&gad_campaignid=20339107434&gbraid=0AAAAADsWTCzyzkeGo173KdMlebbQSYq5i&gclid=EAIaIQobChMIgKaSm6GVjwMVhJKDBx3wqThNEAAYASAAEgL4vfD_BwE fps için almıştım ve hikayeli...
  8. Hermit

❌İndirim Bitti! Epic Games İndirimleri!

4 kişilik keyifli bir co-op oyunu da var 68tl şuan. https://store.epicgames.com/tr/p/gangs-of-sherwood bizim gruba aldırıp akşamları iş çıkışı 3-4 saat yeriz bununla :D
  9. Hermit

🔥İndirim Detroit: Become Human 42TL kaçırmayın

hocam taa fi tarihinde pandadan veya sungurdan izlemiştim çok hoşuma gitmişti ilerde bilgisayarım olursa oynarım dediğim oyunlardan. çok teşekkürler bilgilendirme için. aldım indirmeye bıraktım.
  10. Hermit

Cs2 alt tab hız sorunu

ben bu çözümü masaüstü çözünürlüğü oyun çözünürlüğüne geçirerek çözüyorum. tavsiye ederim.(oyun 1280x960 ise masaüstü çözünürlüğü 1280x960 yapıyorum. alttab da herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.)
  11. Hermit

10k bandında 240Hz monitör önerisi

bu monitörden var, çok çok iyi öyle söyleyebilirim. Monitör ayarlarını konusunda da yardımcı olurum. 240hz de tepkime süreleri çok çok iyi 300 hzde 1ms fazla oluyor sistemim kaldırmadığından dolayı 240hz de kullanıyorum cs2 de.
  12. Hermit

Çözüldü✓ 1000 tl ye Ryzen 5 5600 için soğutucu önerisi

thermalright assassin burst var bende 5600 kullandığım dönemde cs2 de 56 dereceyi çok nadir geçiyordu. mesh kasada özellikle çok etkili. 9600x de 62 dereceden yukarıyı görmüyor.
  13. Hermit

Çözüldü✓ Monitör hakkında yorumlar ve aynı bütçede tavsiyeler

Hocam kolay gelsin bende bu monitörden satın aldım. daha monitör ayarlarına dokunmadım. siz nasıl memnun musunuz. bende genel olarak fps oyunları oynuyorum.
  14. Hermit

Öneri AOC 25G4SXU 300Hz 1ms GtG 0.3ms MRTP Monitör için alternatif 2k 240hz Monitör

Merhaba arkadaşlar bu monitör hakkında bulabildiğim en güzel kaynak isveççe bir forumda buldum translate yapılmış linki; https://www-sweclockers-com.translate.goog/testpilot/41238-testpilot-aoc-25g4sxu-full-hd-gaming-med-overklockning?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=wapp Genel...
  15. Hermit

Öneri FPS Oyunları için 24inch 240Hz monitör Önerisi

Merhabalar, Öncelikle panel test göstergelerini anlamıyorum, hangisi ideal hangisi değil kestiremiyorum. Daha doğrusu hiç anlamıyorum. 27inch 144hz monitörüm var modeli bu; Asus VY279HGE ufo ghosting testleri rezalet diyebilirim. 27inch ekran olduğundan dolayı CS2'yi 1440x1080p de oynamak...
  16. Hermit

Yardım Expedition 33 HATA Alıyorum.

Arkadaşlar şöyle bir problemim var çözümünü bilen var mı? Google görsellerde arattım fakat herhangi bir sonuca ulaşamadım o yüzden buraya konu açıyorum Türkçe yaması kurulu. Durum Çözüldü arkadaşlar. Güncelleme yapıyormuş ondan dolayı oyunu açarken hata veriyor.
  17. Hermit

Yardım Yüksek sıcaklık, ama yüksek GHZ

15 gün önce sistem yükseltmesi yaptım 9600x aldım r5 5600 da kullandığım Thermalright Burst Assassin kullanıyorum soğutucu olarak. Aktif olarak cs2 exp 33 oynuyorum maximum 71 dereceyi gördü onun dışında 62-63 derecelerde seyrediyor cs2 oynarken. Mesh kasa kullanıyorum. Eve geçince ghzleri de...
  18. Hermit

MSI RTX 4060 sıcaklık değerleri normal mi?

Hocam bende de ventus black 2x oc var, 70 i çok çok nadir görmüş birisi olarak bana biraz fazla geldi sıcaklıkları. muhtemelen hafif toz tutmuş ihtimali var. Kompasör tarzı hava temizlemen varsa müsait bir zamanda hava tut. 2 yıldır elimde bu kart normal sıcaklıkları 65 ilâ 68 derece arasında...
  19. Hermit

❌İndirim Bitti! Glorious Model D- Minus GLO-MS-DMW-MW Mat Beyaz kablolu 899 TL!

1 yıldır kullanıyorum bu modeli, daha skatezlerini değiştirmedim gayet akıcı halen daha. aktif cs oyuncusuyum, fps oynuyorsanız sizi hiç üzmez bu model.
  20. Hermit

Rehber Kaspersky Vpn İle SADECE Discord'a girme

Maalesef. Steam sohbeti kullanmaya devam ediyorum.
Geri