Hermit isimli üyenin son içerikleri

1. Hermit

9070xt mi 5070ti mi ===

9070xt şu an bedava performans rakibi nvidia ya göre. hani aradaki fark'a 2k oled 240hz monitör alınabilecek seviyede.
  2. Hermit

Ram'lerimi Cl48'den Cl32'ye Nasıl Getirebilirim?

Nebi abinin kanalinda cok guzel anlatiliyor, guzel bir playlist var ramlerle anakartlarla islemcilerle alakali. Burada benim diyeceklerjm yetersiz ve eksik kalir. Cok guzel rehber niteligindedir o videolar. Bos zaman bulursaniz mutlaka bakin derim. O 1:1:1 ayari da islemcinin ramlerle olan...
  3. Hermit

5334 TL'ye Atk Rs7 Air Manyetik He Klavye Alınır mı?

Manyetik klavyeyi almamdaki asil amacim da rapid trigger teknolojisiydi. Manyetik klavyelerde basim araligini ve salinim araligini ayarlayabiliyorsun. Hatta snap tap diye ozelligi var bu fps oyun turlerinde yasakli ozellik. Swar diye kanal var oradaki adam cok guzel anlatiyor bu manyetik...
  4. Hermit

Ram'lerimi Cl48'den Cl32'ye Nasıl Getirebilirim?

Eh be hocam, expo profillerinde tanimliymis zaten hali hazirda 😅. Tek yapman gereken anakart uzerinden 1:1:1 yapman kalmis.
  5. Hermit

%68 klavyede konsol tuşu yokmuş :D bende capslock a atadım. şaka bir yana eskisinden daha keskin oynuyorum oyunu bayıldım bende. SOCD kapalı, rapid trigger ayarlı bir şekilde bugünün sonuçları yukardaki gibi.
  6. Hermit

Oyunlarda Drop Yiyorum ve FPS Tatmin Etmio Yardımcı Olurmusunuz ?

Tek slottan yana inan hic bir problem yasamadim. O da x3d islemci avantajindan dolayi. Tek yaptigim expo ve 1:1:1 ayarlarini yapmak oldu. Aktif olarak cs oynayan biriyim hic bir problem yasamadim. Muhtemelen 2. Ram yerine 2k monitor alirim gelecekte.
  7. Hermit

Oyunlarda Drop Yiyorum ve FPS Tatmin Etmio Yardımcı Olurmusunuz ?

Ssd okumada yetersiz kalma ihtimali var. Elimdeki sistemde the blood of dawnwalker da cok nadirde olsa donma ve kaplamalarin gec yuklenmesi problemi var ssd den kaynakli.
  8. Hermit

Teşekkürler, %65 f1 tuşları yok.
  9. Hermit

Boyuttan ötürü bende rs6 tercih ettim.
  10. Hermit

Fiyat konusunda doğru diyorsun o yüzden bu ayın sonuna kadar tekrar bakacağım. FPS oyuncusuyum aula f75 i temu zamanından almıştım fakat artık şu yeni manyetik klavyeyi denemek için en azından orta-giriş sekmesinde bir klavye bakıyorum. RS7 yi de bu akşam detaylıca bakarım. Üstün körü bir yapay...
  11. Hermit

Henüz karar vermedim fakat %70-75 mchose jet 75 den yapacağım gibi duruyor. bütçem 5k en fazla 5.5-5.6 ya kadar çıkarım daha fazlası benim için saçma geliyor. Ne yazık ki bu fiyat bandında dahi düzgün güzel bir klavye bulunmuyor manyetik switchlerde. O yüzden bu ay sonuna kadar muhtemelen bir...
  12. Hermit

Mchose jet 75 çok fazla önerilmiş bu forumda aslında. Bende uzun süredir manyetik klavye arayışı içersindeyim. RS7 kullanan arkadaşlar varsa yazılım tutarlılığı ne durumda acaba? EDİT: yapay zekada biraz ikisinide araştırdım kararlılık konusunda mchose jet 75 in rs7 göre kailh switch avantajı...
  13. Hermit

5070ti ve 7800x3d İçin Psu Önerisi

Ben kullanıyorum, arada sesli fan açıyor diyorlar hiç denk gelmedim. Muhtemelen kasanın içinde 10 küsür fan olduğundan yeterli sıcaklığa ulaşmıyor. Çok memnunum işimi görüyor.
  14. Hermit

Çözüldü✓ Şu Anki Sistemim ile 5070ti Kontrol Edebilir Miyim?

Raijintek için fan sorunundan bahsediliyor fakat ben hiç yaşamadım. Muhtemelen 10 tane fan olunca kasada birde yeterli sıcaklığa ulaşmadığından bu psunun fan açmasına hiç denk gelmedim. sizin için en uygun olana yönebilirsiniz iki psu da sizi hiç bir şekilde üzmez.
  15. Hermit

Çözüldü✓ Şu Anki Sistemim ile 5070ti Kontrol Edebilir Miyim?

Hocam hayırlı uğurlu olsun. psu olarak raijintek i hiç düşünmeden alabilirsin.
Geri