Hermit isimli üyenin son içerikleri

1. Hermit

Çözüldü✓ Bayou F80 Uyumlu Monitör

aoc 25g4sxu var bende de, f80le birlikte kullanıyorum şu anda :cool: bağlamadan önce arkasındaki aparatı çıkartıp monteleme yapabirsin.
  2. Hermit

Anakart Dizmek İstiyorum 7800x 3d İçin Anakart Önerisi

Aynı işlemciyi kullanmayı planlıyorum. aklımda anakart olarak 2 seçenek var; ASRock B650M Pro RS veya MSI B650 GAMING PLUS WIFI Bu iki anakartı düşünüyorum. ASRock un arayüzünü sevmiyorum, VRM ve Mosfetlerden ötürü bu seçimi yaptım.
  3. Hermit

Öneri 7800x3d ile 9800x3d Arasında Kaldım Tavsiye

6 gün sonra 32ye gireceğim bende haha. Net olarak 120k yı gözden çıkarmış vaziyetteyim, eğer güzel birşeyler bulursam 135 e kadar esnetme planım var benimde :D
  4. Hermit

12k ya kadar düştü geçenlerde ptt avm koduyla birlikte. Açıkçası umutluyum o fiyatları göreceğini. Onu dememin sebebi yaşım geldi, geçiyor. son bir kere alırım bir daha ardına bakmam diye 9800 için öyle söyledim.
  5. Hermit

Aynı durumdayım. Sadece oyun odaklı sistem kuracağımddan 7800x3d almayı planlıyorum. 10-11k ya indiği gibi alacağım. ha eğer 7800den önce 9800 18-19k ya inerse direk onu yapıştıracağım :D
  6. Hermit

Yardım Cs2 - Alias ve Bind Komutları ile Yapılan Spray Kontrolü.

Ben 1.1 de oynuyorum normalde deneme yanılma ile 1.3-1.35 ile çok daha iyi spray atabiliyorum. bu senin alışkanlığına bağlı olarak değişebilir. net bir şey söylemem seninde denemen gerekiyor biraz.
  7. Hermit

Yardım Bel Fıtğı İçin Oyuncu Koltuğu Önerisi

Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda toparlarsın. Benim belim çok fazla ağrımaya başlamıştı ilk zamanlar demir mutfak koltuklarında. sonra paraya kıyıp hawk v4 aldım zamanında, neredeyse 2 yıl oluyor hafif sola çekmesi dışında(onu da bakım yapınca düzeliyor, daha doğrusu topluyor fark fark...
  8. Hermit

Hocam bunlar olmadı maalesef. bende 5-6 gün oluyor böyle birşeyin var olduğunu öğrenmem :D sorunu şu şekilde çözdüm; alias +clicksens "+attack;sensitivity 1.3" alias -clicksens "-attack;sensitivity 1.1" bind "MOUSE1" "+clicksens" host_writeconfig bunu cfg dosyasına atıp başlangıç...
  9. Hermit

alias +clicksens "+attack;sensitivity 1.3" alias -clicksens "-attack;sensitivity 1.1" bind "MOUSE1" "+clicksens" Yukarıda gördüğünüz komutlar ateş ederken sensimi yükseltim spray kontrolünü büyük ölçüde iyileştiren Alias ve bind komutlarını içeriyor. Benim asıl problemim ise; : Bu kodları...
  10. Hermit

AMD Ryzen 5 5600X Oc İçin Destek?

5600x işlemcim var. yakın zamanda OverClock yaptım. Macun tazeledikten hemen sonra +200mhz/-10 ayarının işlemcimin kaldırdığını ve stabilite ettiğini çözdüm. R23 cinebench testinde 11513 tekli de 1592 skorlarını aldım. ilk 3-4 gün gayet iyiydi fakat çok hızlı macunu eskitti. hava soğutma olarak...
  11. Hermit

Lolde her maç taşımama rağmen lig atlayamıyorum

Aga hafta sonuna denk gelmişsin :D zaman gözeterek oynamakta fayda var, ben maçlarımı genelde akşam 4ten sonra oynamıyorum. Sabah 4 ile 8 arasında giriyorum. İşe gidip gelip akşam 8 9 yatıp gece o saatlerde kalkıp rank kasıyorum csde, normal gün içerisinde oynadığım maçlardan daha fazla...
  12. Hermit

Öneri Müzik ve Oyun İçin Kulaklık Seçimi

Arkadaşlar iyi günler, Razerin Black shark v2 sini kullanıyorum fakat 2. senesinde ömrünü doldurmaya başladı ve kabloları gerçekten sinir bozucu bir hâl almaya başladı. Bütçede belirtilen tutarlarda bir kablosuz kulaklık almak istiyorum. Tecrübem olmadığından dolayı önerileriniz benim için...
  13. Hermit

Türkiye ⚽ İspanya

Aga bu verdikleri malum kanalda sürekli donuyor, alternatif izleme linki verebilecek var mı? Daha marş okundu direk dondu yayın. Çıldırmamak elde değil.
  14. Hermit

❌İndirim Bitti! Epic Games İndirimleri!

oyunu aldık crash yemekten oynayamadık. almayın
  15. Hermit

Cs2 ve valo fps sabitlemek

Nasıl alıştıysan o şekilde yapman lazım. Açıkçası vsync ve gsync açınca bende mouse dönmüyor gibi hissediyorum input lagdan ötürü. daha fazla fps kazanmak için -noreflex yazıyorum başlangıç ayarlarına ama bunu 4 ay önce yapmıştım şu an fixlemiş olabilirler emin değilim. genel olarak ayarlarım...
Geri