- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsun kardeşimbir tanede ben kaptım
hayırlı olsun kardeşimbir tanede ben kaptım
4k bu karıştırmayın14k için 160 hz ne bileyim, 380 hz olanı var bunun onu düşünürseniz daha iyi olur, oyuncuysanız tabi
Almalısınhem hz'si yüksek hemde yüksek çözünürlüklü monitör arayışındayım bunu almalımıyım sizce
Fazla hz li ürün almaya gerek yok Hz in amacı tepki süresini düşürmektir direkt OLED monitör alın tepki süresiyle uğraşmayınhem hz'si yüksek hemde yüksek çözünürlüklü monitör arayışındayım bunu almalımıyım sizce
4k monitörler 32 inç olmalıdır yargısına nasıl ulaştınız. Dev gibi monitör kullanmak istemeyen ve daha keskin görüntü isteyen biri olarak 4k monitörler 27-28 inç için ideal aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Windows’tan görüntü boyutunu %200 yapıyorsunuz 1080p ölçüsünde cam gibi görüntüde kullanıyorsunuz
Internette ben bu konuda cokca arastirma yaptim ve cikarsamalarda bulundum. Baska argumanlariniz varsa duymak isterim tabii ki, hataliysam kendimi gelistirmek isterim.
What Is Pixel Density And Pixels Per Inch (PPI)? [Simple]
What does pixel density and pixels per inch (PPI) mean? Here's everything you need to know so you can make the best possible buying decision.www.displayninja.com
Peki sizin 32" 4k, 27" 2k ve 27" 4k kullanma tecrubeniz var mi? Veya soyle sorayim, sizin fikrinizin temeli nedir?
32 inçin devasa olması bile benim için geçerli bir sebep. 4k 32 inç 140ppi iken 4k 27 inç 163 ppi yani görüntü daha keskin Buda benim için ikinci sebep. Şu andada 4k 28 inç monitör kullanıyorum. Burda tek bir doğru yok büyük ekran arayan 32 alır öyle bir derdi olmayan için 27 daha mantıklı çünkü görüntü daha keskin.Internette ben bu konuda cokca arastirma yaptim ve cikarsamalarda bulundum. Baska argumanlariniz varsa duymak isterim tabii ki, hataliysam kendimi gelistirmek isterim.
What Is Pixel Density And Pixels Per Inch (PPI)? [Simple]
What does pixel density and pixels per inch (PPI) mean? Here's everything you need to know so you can make the best possible buying decision.www.displayninja.com
Peki sizin 32" 4k, 27" 2k ve 27" 4k kullanma tecrubeniz var mi? Veya soyle sorayim, sizin fikrinizin temeli nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
32 inçin devasa olması bile benim için geçerli bir sebep. 4k 32 inç 140ppi iken 4k 27 inç 163 ppi yani görüntü daha keskin Buda benim için ikinci sebep. Şu andada 4k 28 inç monitör kullanıyorum. Burda tek bir doğru yok büyük ekran arayan 32 alır öyle bir derdi olmayan için 27 daha mantıklı çünkü görüntü daha keskin.