Neler Yeni

9999 TL Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Nuri Emir kaygusuz
tüm şirketler aynı anda indirim yaptı. incehesap, gaming gen tr, vatan. İş çok garip.
bu bence yeni bir modelin çıkacağına işaret olabilir. eldekini çıkartıyorlar.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,271
İsim
Diyarhan
Sağa sola dönme de var.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vatandan almak daha mantıklı hem daha ucuz hem taksit imkanı var. Edit: Vatandaki fiyat değişti ancak hala taksitten dolayı avantajlı gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fantastiktürk ne diyorsunuz monitörle ilgili olarak?
Lenovo R27QE, AOC Q27G4X ve Philips 27M2N5500 görüntüntü kalitesi anlamında bundan bariz daha iyiler. Bu model MSI G274QPF E2 ile denk o anlamda.

Ancak bunlara kıyasla iyi yanı oyun performansı. Yukarıdaki modeller de yeterince hızlı ancak Asus'un tüm VRR menzilinde iyi tepki süresi ve tek bir overdrive modunun tüm VRR menzilinde iyi çalisması gibi artıları var. VRR kullanacaklar için önemli.

Kasım fiyatlarında Philips, AOC, Lenovo gibi modeller 6.5 ila 8K arasına bulunduğundan asla bu Asus'a 10-10.5k verilmezdi. Zaten 10.5k'ya bunların hepsinden açık ara daha iyi olan MAG274QRF-QD E2 Quantum Dot modeli vardı. Ya da 12K'ya G274QPX gibi 2K 240Hz iyi modeller vardı vs.
Şu anki fiyatlara göre de 10K hala pahalı. Alınmaz. 8K'ya AOC, MSI ya da riske girip Lenovo R27QE alırdım 7K'ya. Yani kötü monitör değil ama kötü fiyat.
ben lenovo monitör aldım pixel sorunu yok buna geçmeye değer mi
Kesinlikle hayır. Elinizdeki daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Barış
Lenovo R27QE, AOC Q27G4X ve Philips 27M2N5500 görüntüntü kalitesi anlamında bundan bariz daha iyiler. Bu model MSI G274QPF E2 ile denk o anlamda.

Ancak bunlara kıyasla iyi yanı oyun performansı. Yukarıdaki modeller de yeterince hızlı ancak Asus'un tüm VRR menzilinde iyi tepki süresi ve tek bir overdrive modunun tüm VRR menzilinde iyi çalisması gibi artıları var. VRR kullanacaklar için önemli.

Kasım fiyatlarında Philips, AOC, Lenovo gibi modeller 6.5 ila 8K arasına bulunduğundan asla bu Asus'a 10-10.5k verilmezdi. Zaten 10.5k'ya bunların hepsinden açık ara daha iyi olan MAG274QRF-QD E2 Quantum Dot modeli vardı. Ya da 12K'ya G274QPX gibi 2K 240Hz iyi modeller vardı vs.
Şu anki fiyatlara göre de 10K hala pahalı. Alınmaz. 8K'ya AOC, MSI ya da riske girip Lenovo R27QE alırdım 7K'ya. Yani kötü monitör değil ama kötü fiyat.

Çok teşekkürlrt

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Furkan Görür

eda3452

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eda

Hocam buradaki msi hakkında yazılanların doğru olduğunu düşünüyor musunuz?

Bu da iyi fakat QPF veya QPX modellerini tavsiye ederim.

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ubah
Değişim talebi iptal edilenlerden olmak istemedim. Direkt iade.

Son gelenin sağ tarafında bir de sol tarafında minicik birer tane vardı görmesi zor kullanırken farkedilmiyor. İade etsem mi bilemedim ama edicem sanırım.
iadeyi ne diye açıyorsun, kusurlu ürün mü yoksa beğenmedim vb mi?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Furkan Görür
Bu videoyu izleyip almaya karar kıldım. Işık sızması ve ghosting olmaması cezbetti.

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
iadeyi ne diye açıyorsun, kusurlu ürün mü yoksa beğenmedim vb mi?
Birini kusurlu diye actim kusuru büyüktü onun iadesi kabul edildi bugün. Diğerlerini direkt begenmedim diye açtım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,722
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom