LIONN
80+
Dahası
Şanslıymışsınız baya. Ben olsam asusa geçmezdim gerek yok
Şanslıymışsınız baya. Ben olsam asusa geçmezdim gerek yok
bu bence yeni bir modelin çıkacağına işaret olabilir. eldekini çıkartıyorlar.tüm şirketler aynı anda indirim yaptı. incehesap, gaming gen tr, vatan. İş çok garip.
Lenovo R27QE, AOC Q27G4X ve Philips 27M2N5500 görüntüntü kalitesi anlamında bundan bariz daha iyiler. Bu model MSI G274QPF E2 ile denk o anlamda.Vatandan almak daha mantıklı hem daha ucuz hem taksit imkanı var. Edit: Vatandaki fiyat değişti ancak hala taksitten dolayı avantajlı gibi.ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Fantastiktürk ne diyorsunuz monitörle ilgili olarak?
Kesinlikle hayır. Elinizdeki daha iyi.ben lenovo monitör aldım pixel sorunu yok buna geçmeye değer mi
Çok teşekkürlrtLenovo R27QE, AOC Q27G4X ve Philips 27M2N5500 görüntüntü kalitesi anlamında bundan bariz daha iyiler. Bu model MSI G274QPF E2 ile denk o anlamda.
Ancak bunlara kıyasla iyi yanı oyun performansı. Yukarıdaki modeller de yeterince hızlı ancak Asus'un tüm VRR menzilinde iyi tepki süresi ve tek bir overdrive modunun tüm VRR menzilinde iyi çalisması gibi artıları var. VRR kullanacaklar için önemli.
Kasım fiyatlarında Philips, AOC, Lenovo gibi modeller 6.5 ila 8K arasına bulunduğundan asla bu Asus'a 10-10.5k verilmezdi. Zaten 10.5k'ya bunların hepsinden açık ara daha iyi olan MAG274QRF-QD E2 Quantum Dot modeli vardı. Ya da 12K'ya G274QPX gibi 2K 240Hz iyi modeller vardı vs.
Şu anki fiyatlara göre de 10K hala pahalı. Alınmaz. 8K'ya AOC, MSI ya da riske girip Lenovo R27QE alırdım 7K'ya. Yani kötü monitör değil ama kötü fiyat.
Kesinlikle hayır. Elinizdeki daha iyi.
Hocam buradaki msi hakkında yazılanların doğru olduğunu düşünüyor musunuz?Lenovo R27QE, AOC Q27G4X ve Philips 27M2N5500 görüntüntü kalitesi anlamında bundan bariz daha iyiler. Bu model MSI G274QPF E2 ile denk o anlamda.
Ancak bunlara kıyasla iyi yanı oyun performansı. Yukarıdaki modeller de yeterince hızlı ancak Asus'un tüm VRR menzilinde iyi tepki süresi ve tek bir overdrive modunun tüm VRR menzilinde iyi çalisması gibi artıları var. VRR kullanacaklar için önemli.
Kasım fiyatlarında Philips, AOC, Lenovo gibi modeller 6.5 ila 8K arasına bulunduğundan asla bu Asus'a 10-10.5k verilmezdi. Zaten 10.5k'ya bunların hepsinden açık ara daha iyi olan MAG274QRF-QD E2 Quantum Dot modeli vardı. Ya da 12K'ya G274QPX gibi 2K 240Hz iyi modeller vardı vs.
Şu anki fiyatlara göre de 10K hala pahalı. Alınmaz. 8K'ya AOC, MSI ya da riske girip Lenovo R27QE alırdım 7K'ya. Yani kötü monitör değil ama kötü fiyat.
Kesinlikle hayır. Elinizdeki daha iyi.
Bu da iyi fakat QPF veya QPX modellerini tavsiye ederim.
iadeyi ne diye açıyorsun, kusurlu ürün mü yoksa beğenmedim vb mi?Değişim talebi iptal edilenlerden olmak istemedim. Direkt iade.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son gelenin sağ tarafında bir de sol tarafında minicik birer tane vardı görmesi zor kullanırken farkedilmiyor. İade etsem mi bilemedim ama edicem sanırım.
Birini kusurlu diye actim kusuru büyüktü onun iadesi kabul edildi bugün. Diğerlerini direkt begenmedim diye açtım.iadeyi ne diye açıyorsun, kusurlu ürün mü yoksa beğenmedim vb mi?