Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz IPS 2K Fiyat İndirimi!!!

Talihsizlik olmuş biraz hocam, ips denemenizi öneririm ozaman en fazla 27 olacak şekilde, kooruinin 200 hz 27 inç ips monitörü beni çok memnun etmişti mesela, elimdeki oledi satıp fp bir ürüne geçmek için geçmiştim baya memnundum, fp bir şey bakıyorsanız öneririm, en iyi asus vg27aqml1a denilen monitörden kat be kat daha güzeldi ikisini yanyana deneyip asusu iade etmiştim mesela
Malesef öyle ya, çok uğraştırdı beni meret :D
İlk aldığımda çok övdüm, hala da övüyorum güzel monitör çünkü ama 32" yerine 27" olanı daha iyi olur bu monitörün.
Geçen Amazondan yan ekran olsun diye MSI 2K 27" aldım renkleri G65B'ye göre daha bir gerçek gibi. G65B biraz yapay canlılık sunuyor gibi izlenim oluşturdu bu aradaki fark.

İlk aldığımda çok övdüm, hala da övüyorum güzel monitör çünkü ama 32" yerine 27" olanı daha iyi olur bu monitörün.
Geçen Amazondan yan ekran olsun diye MSI 2K 27" aldım renkleri G65B'ye göre daha bir gerçek gibi. G65B biraz yapay canlılık sunuyor gibi izlenim oluşturdu bu aradaki fark.
G65B Al hocam arkadaşıma aldım çok memnun

Renk doygunluğu G65B den düşükse daha gerçek gelmesi normal çünkü renkler normalde soluk olmalı zaten. Monitörler yüksek renk gamutuyla bunu daha doygun hale getiriyor, gerçekçilikte azalıyor tabii. Bir de stok ayarlarda her ünite aynı kalitede olmaz. Ayar yapmak gerekir. Mesela birisi mavimsi diğeri ise sarımsı olabilir. Sizin hoşunuza gitmeyecek şekilde bir ünitede denk gelmis olabilir.

Mesela benim rehberime bak. QD Oled gerçekçi mi duruyor? Kıvancın ve Berenin yüzü kıpkırmızı. Sanki yazın denizden cıkmıs gibiler. Çünkü renk gamutu yüksek. :D

G65B Al hocam arkadaşıma aldım çok memnun
Ulen adam okumadın mı önceki yazdıklarımı :D
Zaten G65B var 8 aydır kullanıyorum iade ediyorum flgkhjndfgşlkjfdghkşjl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renk doygunluğu G65B den düşükse daha gerçek gelmesi normal çünkü renkler normalde soluk olmalı zaten. Monitörler yüksek renk gamutuyla bunu daha doygun hale getiriyor, gerçekçilikte azalıyor tabii. Bir de stok ayarlarda her ünite aynı kalitede olmaz. Ayar yapmak gerekir. Mesela birisi mavimsi diğeri ise sarımsı olabilir. Sizin hoşunuza gitmeyecek şekilde bir ünitede denk gelmis olabilir.

Mesela benim rehberime bak. QD Oled gerçekçi mi duruyor? Kıvancın ve Berenin yüzü kıpkırmızı. Sanki yazın denizden cıkmıs gibiler. Çünkü renk gamutu yüksek. :D
Kesinlikle katılıyorum hocam. Yapay renk gibi olduğunda fazla renk gamıyla dolduruyorlar domates gibi kızarıyor hepsi. Orijinal renkte gördüğünde göz biraz zor alışıyor ama alışınca her şey daha güzel gözüküyor doğal modda.

philips panel konusunda çok iyi ve fiyatıda iyi senin önerin daha iyi
Bu philips 260hz 2k ya gözü diktim gibi de beyaz olması siyah monitörün yanında sırıtır mı bir de sigara dan sararır mı onu düşünüyorum :D

Geri