Aoc 27" Q27G4ZR önerir misiniz ?

merhaba ben de az önce siparişini verdim sinerji üzerinden 2 gündür araştırıyorum bu monitörü gerçekten okuduğum yorumlar olumlu

aoc hem daha ucuz hemde hakkında daha iyi yorumlar var yinede ekstra araştırmanızı öneririm

Bende bu gün sipariş verdim hocam nasıl iyi mi fotoğraf vs. var mı atabillirmisiniz

Oneririm hocam renkleri vs gayet canli ama bazi kisiler ms degerini gercegi yansitmadigini falan 3 ms monitör yazmislar öyle bir sey yok gibi ya da ben hissetmedim çok fazla renk ayari vs. Var kendinize göre ayarlicaksiniz onu monitör yeni oldugundan tr de çok kullanan yok şüphe uyandirmasin yani kötü ve kimse kullanmiyo diye eski monitörümde aocdu aoc aliyim dedim kalite şaşmaz diyerekten şuana kadar hic pisman degilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon kötü pixel pixel olduğuna bakmayın gözünüzde canlansın diye attım 😄

Ekler

• 1000014255.webp
    1000014255.webp
    649.3 KB · Hit: 14
Oneririm hocam renkleri vs gayet canli ama bazi kisiler ms degerini gercegi yansitmadigini falan 3 ms monitör yazmislar öyle bir sey yok gibi ya da ben hissetmedim çok fazla renk ayari vs. Var kendinize göre ayarlicaksiniz onu monitör yeni oldugundan tr de çok kullanan yok şüphe uyandirmasin yani kötü ve kimse kullanmiyo diye eski monitörümde aocdu aoc aliyim dedim kalite şaşmaz diyerekten şuana kadar hic pisman degilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon kötü pixel pixel olduğuna bakmayın gözünüzde canlansın diye attım 😄
hayırlı olsun gule gule kullanin hocam tesekkurler bilgilendirmeniz için 🥰

Geri