Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! LUMBERJACK 1 alana 1 bedava

Güzel ürünler makul
  2. S

Şimdi baktığımda 2 farklı model seçilebiliyor ama fiyatı yüksek olanı baz alıp öyle ödeme yapıyosun . 1. Ayakkabı 3.500 2. Ayakkabı 3.250 ise 7.000 tl den 3.250 fiyat düşüyor toplam tutarı bu şekilde belirliyorlar. 1734377353 Siz yinede satınalma penceresinde kontrol ediniz .
  3. S

Henüz ne yazdığının farkında değilsin dalga geçmek için yazıyosun , 1 değil 2 ayakkabı şimdi git biraz matematik ödevine çalış .
  4. S

İki bot piyasadakilere göre fena değil
  5. S

https://www.lumberjack.com.tr/kampanyalar
  6. S

UYANIN! Feneri Şampiyon Yapacaklar

Yaygaraya bak komiksiniz 😂 bi beraberliğe tff yi istifa ya çağıranlara bak hele şimdi de megafonla geziyorlar 😂
  7. S

Ekran kartım yamuk mu ?

Valla resim bakmak ile yazı yazmak arasında kısır döngüye girdim eror verdim.
  8. S

Profil Fotoğraflarına Noel Şapkası Ekleme Etkinliği / 2024 - 2025

Heeeee bi şapkamız eksikti 😂
  9. S

Sahibinden Aula F75 Fiyatları - Biz bize geçiririz Türkiyem

6 aydır forumda f75 diye dillenince böyle oluyor normaldir parası olan gözünün yaşına bakmaz alır, biz tüketim manyağı bir toplumuz adam bundan 3 farklı renk almış almayanlarada geçmiş olsun diyorlar😀
  10. S

M.S Slavia Prag 1 - 2 Fenerbahçe

Ondan ümidin olması üzücü kardeşim , malesef ali koç tam gidecekken en büyk hainliği acın uaptı bu taraftara, o yönetime girmemeliydi, sezon öncesi söylediklerini biz hala düşünüyoruz ama onlar çoktan sindirmişler bile yüzsüz adamlar acaba ne zaman istifa ederler.
  11. S

Aula F75 Artık Satılmayacak!

Haddini aşma cıvıklaşma
  12. S

Hala ısrar ediyor cehalet akıyor hacı şakir paklamaz seni hayde bak işine.
  13. S

Oradaki cümleyi anlayamamışssın , bilale anlatır gibi anlatayım sana oradaki kaybım yok kapiş , üzülecek bi durumum da yok .
  14. S

Ne anlatıyosun ne yaşıyorsun çözemedim cahilce ısrarına şaşırıyorum.
  15. S

Bak hala şöyle böyle diyor sanane kardeşim kim kaça ne alırsa alır. 1732700985 Bak sazana bak neyi konuştuğumu anlamadan yazıyor. Önce neyi konuştuğumu anla sonra yaz.
  16. S

Yav he he insanlara kendi beğendiğiniz bir şeyi beğendirmeye çalışma çabası nedir nasıl bir düşünce tarzıdır ne anlam yüklediniz bir klavyeye akıl tutulması aldıysan almışssındır , ısrarla almayanlar şöyle böyle yorumlar hayret verici ,üstüne ukalalıkla ısrar dehşet verici bir seviye.
  17. S

Kurduğun cümle herşeye açık bunamı takıldın .
  18. S

Bu neye göre 😂 ben almadım şöyle dönüp bakıyorum hiçbir kaydım yok allah allah çok enteresan şuan depresyonda olmalıydım size göre öylemi 😂
  19. S

İnternet altyapısı çok eski olan sokak

Bununla alakalı forumlarda yazılar var dilekçe ve hangi yol izleyeceğine dair , araştırıp ona göre hamleni yaparsın.
  20. S

İnternet altyapısı çok eski olan sokak

İçişleri bakanlığında açık kapıya başvur. Haberleşme ve Dijital Platformlar İnternet Servis Sağlayıcılar Türk Telekom (TTNET) AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 1732457319
Top Bottom