Neler Yeni

Aula F75 Artık Satılmayacak!

Spectre_zz

80+ Bronze
Aula degil bagula gelecek yine indirimde satacaklar ne takiyosunuz isiniz gucunuz yok mu dayi

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
erhan nalbantoğlu
2 tane aldım keşke siyahı almasaydım memnun olan var mı siyahtan switchleri de membran gibi sessiz

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Baran Kut
Bazılarınız yamyam gibi yemin ediyorum. Ürünün yorumlarına tıklıyorsun 1000 yorum varsa 980'i Türk :kekw:

Az alın la sonra stok bitiyor, satılmaz deniliyor işte.

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
Parayı az önce yükledim karta almak için stok bitmiş... 😄

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
yazık kafana yanık kokun buradan geldi
Yav he he insanlara kendi beğendiğiniz bir şeyi beğendirmeye çalışma çabası nedir nasıl bir düşünce tarzıdır ne anlam yüklediniz bir klavyeye akıl tutulması aldıysan almışssındır , ısrarla almayanlar şöyle böyle yorumlar hayret verici ,üstüne ukalalıkla ısrar dehşet verici bir seviye.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Mustafa TURNA
Yav he he insanlara kendi beğendiğiniz bir şeyi beğendirmeye çalışma çabası nedir nasıl bir düşünce tarzıdır ne anlam yüklediniz bir klavyeye akıl tutulması alsıyaan almışssındır , ısrarla almayanlar şöyle böyle yorumlar hayret verici ,üstüne ukalalıkla ısrar dehşet verici bir seviye.
git 5000 öde belki muadilini alırsın

Abbays34

80+
Yav he he insanlara kendi beğendiğiniz bir şeyi beğendirmeye çalışma çabası nedir nasıl bir düşünce tarzıdır ne anlam yüklediniz bir klavyeye akıl tutulması aldıysan almışssındır , ısrarla almayanlar şöyle böyle yorumlar hayret verici ,üstüne ukalalıkla ısrar dehşet verici bir seviye.
Beğenmediysen bi halttan anladığın yok senin hocam :) 11 bin yorum alacak kadar konuşulan bi klavyeden bahsediyoruz

Top Bottom