Sir Degonet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 275
Bu neye göreAlanlara ve almayanlara geçmiş olsun
Bu neye göreAlanlara ve almayanlara geçmiş olsun
Depresyonda olmalıydınız ölmelisiniz gibi bir şey yazmadım okuma yazma var mı?Bu neye göreben almadım şöyle dönüp bakıyorum hiçbir kaydım yok allah allah çok enteresan şuan depresyonda olmalıydım size göre öylemi
![]()
Kurduğun cümle herşeye açık bunamı takıldın .Depresyonda olmalıydınız ölmelisiniz gibi bir şey yazmadım okuma yazma var mı?
sizin kafaniz guzelÜretimden kalktı yazmıyordu tahmini gelceği süre felan yazıyordu anlamıyorsun konuşuyorsun 2 saattir herkesi deli ettin
yazık kafana yanık kokun buradan geldiBu neye göreben almadım şöyle dönüp bakıyorum hiçbir kaydım yok allah allah çok enteresan şuan depresyonda olmalıydım size göre öylemi
![]()
Senin güzel knk her stok bittiğin'de stok bitti yazıyordu ve mağazanın profilini görüyordun yine aynı konuyu açıyorsunsizin kafaniz guzel
Yav he he insanlara kendi beğendiğiniz bir şeyi beğendirmeye çalışma çabası nedir nasıl bir düşünce tarzıdır ne anlam yüklediniz bir klavyeye akıl tutulması aldıysan almışssındır , ısrarla almayanlar şöyle böyle yorumlar hayret verici ,üstüne ukalalıkla ısrar dehşet verici bir seviye.yazık kafana yanık kokun buradan geldi
git 5000 öde belki muadilini alırsınYav he he insanlara kendi beğendiğiniz bir şeyi beğendirmeye çalışma çabası nedir nasıl bir düşünce tarzıdır ne anlam yüklediniz bir klavyeye akıl tutulması alsıyaan almışssındır , ısrarla almayanlar şöyle böyle yorumlar hayret verici ,üstüne ukalalıkla ısrar dehşet verici bir seviye.
Beğenmediysen bi halttan anladığın yok senin hocamYav he he insanlara kendi beğendiğiniz bir şeyi beğendirmeye çalışma çabası nedir nasıl bir düşünce tarzıdır ne anlam yüklediniz bir klavyeye akıl tutulması aldıysan almışssındır , ısrarla almayanlar şöyle böyle yorumlar hayret verici ,üstüne ukalalıkla ısrar dehşet verici bir seviye.