Konuyu açan bence haklı, bu mevzunun olduğu dönem herkes bi yerlere yazıp anlaşıyordu sonrasında hedefe ulaşınca hediyeyi gönderenler olmuştu. Öyle ya da...
Olumsuz yorumları pek takma kanka. Ülkemizde zaten olumlu kalmayı başaran kişi sayısı çok az gündemlerden kaynaklı. Güvendiğin, sevdiğin bi insandan...
Olayın devamı var. Konuda da yazdığım gibi ilk mesajlardan sonra 2025 Eylül-2025 Aralık arası çokça konuşuyoruz Abdullah abi'yle. DM'yi direkt atmak hukuken...
35 kere amacım linç ettirmek değil, asla da olamaz diyorum hala daha hedef gösteriyorsun diyorsun. Biri Abdullah abi'ye benim konum yüzümden hakaret etse...
Kanka ben adamı linç ettirmek istemiyorum asla. Konuda bile yazdım. Keşke ben de çalışarak alabilsem ama olmadı işte. Daha da açamam aile-özel meseleleri
Ben dilenci değilim, çingene değilim, kimseye dolandırıcı da demedim Abdullah Abi'ye ben asla öyle bir kelime söylemem. Lütfen biraz daha saygı çerçevesinde...
Kanka hiç mi Twitter kullanmıyorsunuz, bu akımı hiç görmediniz? Olay bu zaten ve ben Abdullah abi'nin göreceğini bile beklemiyordum. Yazdığım mesajda asla...
Ben asla Abdullah abi'yi linç ettirmeye çalışmıyorum. Siz gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Ben adamı yıllardır takip ediyor, sizden çok daha fazla...