Arama sonuçları: *

1. ECEL121

Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

Ben forumda bir süredir aktif değildim. Moderatörleri tanımıyorum, etiketlerseniz çok güzel olur
  2. ECEL121

Olayın devamı var. Konuda da yazdığım gibi ilk mesajlardan sonra 2025 Eylül-2025 Aralık arası çokça konuşuyoruz Abdullah abi'yle. DM'yi direkt atmak hukuken sorun yaratabilir diye endişeleniyorum. Abdullah Abi'nin "selam kardeşim, bu ay meşguldüm ama bir dahaki ay söz hallediyoruz" tarzında...
  3. ECEL121

Teşekkür ederim. Dava falan açmam tabii, eğer göndermezse de başım gözüm üstüne. Yorumlardaki arkadaşlar sağolsun dilenci, çingene her şey olmuşuz :) Evet gerçekten o gün çok heyecanlanmıştım ve 3 ay boyunca her gün okuldan eve büyük hevesle gelip ilk işim Twitter'dan mesaj geldi mi diye bakmak...
  4. ECEL121

35 kere amacım linç ettirmek değil, asla da olamaz diyorum hala daha hedef gösteriyorsun diyorsun. Biri Abdullah abi'ye benim konum yüzümden hakaret etse, laf etse ilk ben karşı çıkarım emin ol. Abdullah Abi'nin işini çok seviyorum ve asla küçümsemiyorum. Para kazanmanın zorluğunu da biliyorum...
  5. ECEL121

Cansın abim, seviliyorsun. diye biten bir mesajda ne kadar kışkırtıcı bi üslup var acaba. Arıyorum epeydir
  6. ECEL121

Kanka ben adamı linç ettirmek istemiyorum asla. Konuda bile yazdım. Keşke ben de çalışarak alabilsem ama olmadı işte. Daha da açamam aile-özel meseleleri
  7. ECEL121

Ben dilenci değilim, çingene değilim, kimseye dolandırıcı da demedim Abdullah Abi'ye ben asla öyle bir kelime söylemem. Lütfen biraz daha saygı çerçevesinde konuş tüm mesajların böyle. Konuşmayacaksan da rica ediyorum sadece konudan çık. Karşındaki kişinin de duyguları var.
  8. ECEL121

Önerdiğin başlıkları koymak "Bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var." gibi yasak diye biliyorum konunun ne olduğu anlaşılmadığından dolayı
  9. ECEL121

Kanka hiç mi Twitter kullanmıyorsunuz, bu akımı hiç görmediniz? Olay bu zaten ve ben Abdullah abi'nin göreceğini bile beklemiyordum. Yazdığım mesajda asla bir hakaret yok ne anlatıyorsunuz siz gözünüzü seveyim.
  10. ECEL121

Ben asla Abdullah abi'yi linç ettirmeye çalışmıyorum. Siz gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Ben adamı yıllardır takip ediyor, sizden çok daha fazla seviyorum. Abdullah abi'ye böyle bir zarar gelmesini, linç ettirilmesini en istemeyecek kişilerden biriyim. Merak etme okulumu okuyor, sınavlara...
  11. ECEL121

Gönderi linkini paylaştım. DM'yi direkt atmayı doğru bulmadığım için diğer mesajları göstermedim
  12. ECEL121

Konunun başlığını ne koyacağım konusunda gerçekten çok kararsız kaldım. Çok fazla düşündüm. Benim amacımın en çok tıklanma getirerek Abdullah Abi'nin konuyu görmesi olduğu için böyle bir başlık atmak zorunda kaldım. Sen olsan nasıl bir başlık koyardın?
  13. ECEL121

Utanıyorum kanka. O yüzden 4.5 ay boyunca hiçbir sosyal medya platformunda hiçbir şekilde paylaşım yapmadım. Çok mecbur kaldığım için böyle yapıyorum şu an
  14. ECEL121

Neyin şaka olduğu belli değil mi? Abdullah Abi Eylül-Aralık ayı boyunca sürekli bir şekilde benimle iletişim kurdu. DM'yi direkt atmak doğru olmaz diye düşündüğüm için paylaşmıyorum. Şakalık bir durum yok
  15. ECEL121

Herkese merhaba. Belki bilirsiniz bir ara Twitter'da bir akım vardı; herkes birbirine "Ne kadar fav gelirse ... yaparsın?" diye yazıyordu. Ben de durumu pek iyi olmadığı için kötü seviyede bilgisayarı olan, hep güncel oyunları ortalama-iyi seviyede oynayabilsem yeter seviyesinde bir bilgisayar...
  16. ECEL121

Yardım Evimin İnternet Altyapısındaki Maksimum Hızı Çeyreğe Düştü

Attığın site daha kötü hocam 😂 diğer dediğin şeyleri nerden burabilirim?
  17. ECEL121

Yardım Evimin İnternet Altyapısındaki Maksimum Hızı Çeyreğe Düştü

Herkese merhabalar, yaşadığım yerde 99 MBPS VDSL altyapım vardı. Türkcell Superonline internet sağlayıcım ellerinde VDSL olarak 50 ve 100 mbps paketleri olduğunu ama altyapım 100 değil 99 olduğu için tam hızı veremediğinden 50 mbps internet veriyordu. Buraya kadar sıkıntı yok hala daha 50 MBPS...
  18. ECEL121

Çözüldü✓ Bilgisayar Parçalarım Birbiriyle Uyumlu Mu?

Merhabalar. 2026 gibi eğer nasip olursa bir masaüstü bilgisayar toplayıp almak istiyorum. Parçaları şöyle kurdum kafamda bunlar arasında uyumsuzluk falan çıkaracak bir parça var mı?
  19. ECEL121

Amazon'da İnanılmaz Kitap İndirimleri

İlk ve 2.Kuponun süresi yok. 3.Kuponun 5 gün süresi kaldı
  20. ECEL121

Amazon'da İnanılmaz Kitap İndirimleri

Merhabalar arkadaşlar, kitaplar, çizgi romanlar, mangalar alıyorum bu ara. Amazon'da diğer sitelere kıyasla şu an inanılmaz bir fiyat farkı var. Özellikle kuponlarla ve kampanyalarla çok çok ucuza alabiliyorsunuz. Gelin anlatayım. Ayrıca; bu kuponlar diğer ürün türlerinde de kullanılabiliyor...
Geri