Arama sonuçları: *

1. jaroslav

Yardım 5600X'e UV yapmama yardımcı olur musunuz ?

arkadaşlar işlemcim ısındığı için uv yapmak istiyorum kendini boostladığı mhz yi kısmadan kaç voltaj vermeliyim sizce kullanan arkadaşlar veya anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  2. jaroslav

Yardım 5600X Kaç Voltaj Vermeliyim ?

@keremcnsz24 hocam bu forumda isminizi çok duydum 5600x 'im çok ısınıyor bana yardımcı olma şansınız var mı acaba? Özelden yazdım ama vaktiniz yok daha çok mesaj geldiği için görmediniz sanırım
  3. jaroslav

Yardım Ryzen 5 5600X Core Performance Boost Açık- Kapalı Kaç Fps Fark eder ?

arkadaşlar işlemcim ısındığı için cpb kapatmak istiyorum fakat fps oyunları oynuyorum. fps imde ne kadar bir fark olur yardım eder misiniz
  4. jaroslav

Yardım Ryzen 5 5600X Voltaj Ayarı Nasıl Yapılır ?

Arkadaşlar işlemci sıcaklığımdan hiç memnun değilim. 5600X Snowman T6 Ultra İle kullanıyorum. Anlık Sıçramalar yaşıyorum oyun içi 75 80-82-83 civarı sıcaklıkara ulaşıyor. Voltajını Sabitleyip 4.6 4.7 Ghz de çalışmasını nasıl sağlarım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  5. jaroslav

Yardım RYZEN 5 5600X İŞLEMCİMİN VOLTAJINI NASIL SABİTLEYEBİLİRİM ?

Arkadaşlar stok soğutucu ısınıyor diye Snowman T6 Ultra aldım taktım fakat ısı değerlerinde pek bir değişme olmadı. Boşta 60 70 lere sıçrama yapıyor bu işlemcinin voltajını nasıl sabitlerim yardımcı olabilir misiniz
  6. jaroslav

Yardım RYZEN 5 5600X BOŞTA ÇOK ISINIYOR NE YAPMALIYIM

arkadaşlar sıcaklık 40 45 den 70 lere fırlıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
  7. jaroslav

2300 TL'ye RYZEN 5 5600X ALDIM (Tray)

arkadaşlar fiyat sizce nasıl sıfır işlemci ?
Top Bottom