Arama sonuçları: *

• Users: Yusoo
  • Order by date
  1. Yusoo

Yardım 6 tane pin yamuldu sizce bisey olurmu?

Tamamfir hocam sagolun ogutler icin
  2. Yusoo

Eyvallah
  3. Yusoo

Hocam yaklasik 1.30 dakika oyunda max 58 gordum 5500 ve amd wraith prism var bide mx 6 1733299569 Suan bayagi dik hocam zaten
  4. Yusoo

Sagolun hocam bu gorselxe en alt taraftaki pinerde. Yamulanlar zaten 1733299157 Eve gecince test yapip aticam suan musait degilimde oyun felan sorunsjz oynuyrum 1733299169 Isida felan bi problem yok
  5. Yusoo

Onu bende farkettim suan calismasinda sorun yok ama uzun vadede sorun cikarm acaba 1733298175 Suan calisiyo ama
  6. Yusoo

5500 var dun sogutucu cikarirken boyke kdu duzeltip taktimta sizce uzun vadede veya herhangi bir yakin zamanda bi sorun cikarmi 1733297970 Boyle gorunuyo
  7. Yusoo

Sogutucu degistikten sonra basima gelenler yardim edin

Az once bilgisayarima yeni bi sogutuxu montaji yaptim wraith prisim. Mx06 kullandim macun olarak sorunsjz sekilde montaji yaptim sonra takip calistirdigimda genel olarak ilk ekran gelmedi sonra ac kapa yaptim guc dugmesine basili tutarak sonra acildi ilk stres testi yaptim 2 3 dakika civari bi...
  8. Yusoo

18 yaş alti icin banka kart onerisi

Hocam velim bu is icin simdiden izin almisti simdi uygulamadan alirsam benim icin sorun olabilir peki halkbank ile naysin tam olarak ne farki var asiri ozellige takan biri değilim isimi gorsun gerekli kriterleri yazmistim zaten
  9. Yusoo

Hocam sanırım nays isbankasina ait subeden alabiliyoruz degilmi onu?
  10. Yusoo

Pek bu işlerde bilgili degilim ama yanlis bilmiyorsam sanirim kredi kartlari nakit avans cekebiliyor 🤔
  11. Yusoo

Suan dedigim 3 banka karti arasindayim ama eger illahi diyorsaniz nays'a da bakabilirim
  12. Yusoo

Ne fark var biliyormusunuz acaba? 1731427559 Ziraat'de sanirim mobil bankaciliga giirlmiyo 18 yas alti icin 1731427594 Zaten alacagim vakit subeden alacagim imza isini felan orda halledebiliyomuyuz?
  13. Yusoo

Memnunmusunuz hocam uygulamasi felan sorunlumu bi sure velime ait denizbankın banka kartini kullandim uygulamasi deli ediyordu
  14. Yusoo

Papara kartim var fakat ozel bi sebepten dolayi onu kullanan kötü birsey degil o yuzden bi yandan ona benzer bisey ariyorum 1731427458 Paparayi kullandigim vakit baska bankalara atabiliuordum bi sorun yaşamamıştım
  15. Yusoo

Harçlıklarımı banka hesabina aticaklar o yuzden acmam gerekiyor suanlik aklimda garanti-halkbank-yapikredi var Bankacilik uygulamasini kullanacagim havale eft gibi özellikler onemli paparaya benzer bir kart ariyorum yardimci olurmusunuz?
  16. Yusoo

Yardım B450 ile a520 arasinda ne fark var?

Peki niye? beni aydinlatirsan sevinirim ne fark var mesela o ikisi arasinda
  17. Yusoo

Yardım B450 ile a520 arasinda ne fark var?

Hali hazirda elimde asrock b450 var ama degistirmeyi dusunuyorum hem ram yukseltmesi icin hemde fazladan m2 slotu için asiri iyi parcalarim yok ve oc ile isim olmuyo a520 almam sıkıntılı olurmu?
  18. Yusoo

Yardım Kasa fanlarını yanlış bir yağ ile yagladim ne yapmaliyim

Hali hazirda bulunan kasami begenmedigim icin saticaktim ve detayli temizleyip oyle satmaya karar verdim kasa fanlarinida cikarip suya tutup kurmuştum kanatli kismi ama hali hazirda makine yağ vb olmadığı icin ayçiçek yagi kullandim sonrada bunun yanlis olduğunu farkettim ve suan fanlari geri...
  19. Yusoo

2 metre şerit led için adaptör önerisi

masama şerit led döşedim ama adaptör alıcam çok güçlü veya güçsüz bişey almak istemiyorum en uygunu neyse onu alıcam bildiğin şeyler: Led tipi SMD 5050 RGB LED yardımcı olursanız sevinirim
  20. Yusoo

Yardım modem kablosu uzatma

evime sonunda normal bi internet cektirdim(uzun zamandir superbox kullaniyordum ve nefret ediyordum) ve sadece 1 odada bu modeme takilan gri kablodan var ve diğer odalara cok uzak kaliyor bu kabloyu istediğim yere saklayarak uzatmak istyorum ve 9-11metre uzatabiliyorum bu uzatma internet hizini...
Top Bottom