Arama sonuçları: *

1. evilmory

İşlemci Güç Pini Girmiyor

Tamam hocam ğstğnde cpu yazanı taktım şimdi cuk oturdu 1720479100 Ya olm dalga geçmeyşn ilk defa pcnin içini ciddili söktüm şakasız belki de 6 saattir uğraşıyom
  2. evilmory

Hocam pcnin videosunda bu şekil ortalanmış şekilde takılmış Bende o yuzden bu şekil zorlamaya çalışıyom
  3. evilmory

🔥KZ EDX Pro bas kulaklık 34 TL🔥

Hocam bilmediğimden soruyorum bu markanın ürünlerinin diğer markalaran ayıran şey nedir?
  4. evilmory

Arkadaşlar fotoğraftada da olduğu gibi sol taraftaki pini rahatlıkla takıp çıkarabiliyorum ama sağdaki zorla takmaya çalışırken yarıda kalıyor, üstüne çıkarırken bile zorlatıyor. Ne yapmam lazım düzgünce takabilmem için?
  5. evilmory

Yardım MediaMarkt’dan Airpods Almak?

Arkadaşlar AirPods Pro 2. Nesil almayı düşünüyorum. Apple Store'da 9300TL MediaMarkt'da 7500TL Apple'dan alırsam garanti, iade gibi işlemlerde hiçbir sorun yaşamayacağımı biliyorum ama MedaiMarkt ile aralarında 2000TL fark var. MediaMarkt'dan alırsam ileride kulaklıkla ilgili sorun yaşadığımda...
  6. evilmory

Öneri Arctis prime sonrası Nova 1’e geçilir mi?

Hocam aklıma corsair void kablosuz takıldı şimdi. Nova 1 alırsam zaten üstüne 500-1000 koyup ses kartı almayı düşünüyorum. Şuan 2500-3k bandında kablolu/kablosuz kulaklık bakmaya başladım.
  7. evilmory

Öneri Arctis prime sonrası Nova 1’e geçilir mi?

İtopyadan aldığım Arctis Prime kulaklığı bir tarafından hiç ses gelmediği için garantiye verdim ve bana stok olmadığı için Arctis Nova 1 Hi-fi vermeyi teklif ettiler. Sizce nova 1’e mi geçeyim yoksa 1500tl para iadesini alıp üstüne para ekleyerek yeni bir kulaklığa mı geçeyim?
  8. evilmory

Öneri Kablosuz kompakt sade sessiz oyuncu klavyesi

Arkadaşlar kısaca istediklerim bunlar. Numlock kısmı olması farketmez, olmayadabilir. Koyu renklerde olması lazım, eğer rgbli ise programla vs. ışıklarını kapatabileyim. Sessiz bir switch olması tercihimdir, sessiz olmasa bile en azından rahatsız edecek kadar da gürültülü olmasın ve beni en az...
  9. evilmory

Çözüldü✓ Kasanın güç kablosunu karıştırdım

Aynı hocam
  10. evilmory

Tamamdır hocam, sağ olun. Başka biri de girişler aynıysa bir şey olmaz dedi.
  11. evilmory

Arkadaşlar kasayla monitörün yerini değiştirmek için kablolarını çıkardım sonra tekrar ikisini bağlayim derken kabloları karıştırdım. Kasa msi mag force m100a
  12. evilmory

Yardım F310 sol analog bozuldu

Hocam tekrardan düzgün çalışmaya başladı
  13. evilmory

Hocam geçen de yine yinee itopyadan 7-8 ay önce aldığım steelseries kulaklığın sağ tarafından ses gelmemeye başladı bide onu garantiye götürücem daha offfff offfffff eylülde de pc aldık inşallah onun başına bir şey gelmez.
  14. evilmory

İtopyadan f310 alalı yaklaşık 60-70 gün oldu. Az önce fifa oynarken farkettim, sol analoğun sağ üst kısmı algılanmıyor? F310un içini açıp halledebileceğim bir şey mi yoksa direkt garantiye mi gönderiyim? 1709388066
  15. evilmory

15K - 20K ya Hazır PC önerir misiniz

Arkadaşlar bütçem ortalama 17k ama zorlarsam 20k ya kadar çıkabilirim. Genel amacım oyun oynamak, güncel oyunları en kötü orta seviyelerde bana kastırmadan, dropsuz oynatabilsin. Ve tabii ki uzun ömürlü bir şey arıyorum. Ekran kartı Nvdia olması terciğimdir.
  16. evilmory

FC24 Hesap yok, nerede?

Tammadır halletteim teşekkür ederim
  17. evilmory

FC24 Hesap yok, nerede?

FC24 de oylesine takılıyodum oyun dondu çıktım girdim hesap yok Webden ultimate team hesabıma girebiliyorum.
  18. evilmory

Öneri Hangi Hawk koltuğu almalıyım?

Arkadaşlar bütçem 5500tl ve bir sürü model var. Bu modeller arasındaki farklar nelerdir? Siz hangisini öneririsiniz?
  19. evilmory

Öneri 500TL Gamepad önerir misiniz?

Arkadaşlar şuan da aklımda iki model var. https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-pc-uyumlu-wired-kablolu-oyun-kolu-controller-p-hbv00000o8qga ve https://www.itopya.com/logitech-f310-kablolu-pc-gamepad_u2813 Daha önce hiç gamepad bile kullanmadım. Oynayacağım oyunlar fifa, araba yarış...
  20. evilmory

Öneri 1K Gamepad önerir misiniz?

En fazla 1000tl olacak şekilde bir gamepad önerebilir misiniz? Kablosuz olması tercihimdir ama kablolu sağlam diyorsanız o da olur
Top Bottom