Arama sonuçları: *

1. FarukKG

Oyundaki tuşlar ile koldaki tuşlar farklı.

ds4windows ps kolunu xbox kolu gibi gösterdiği için gayet normal. Alışırsan senin için çok daha iyi olur, A - X B - O Y - Δ X - Kare
  2. FarukKG

İnceleme Kodak x120 Pro - İnceleme

280gb civarına geldiği anda 5-10Mb hızlara düştüğünü fark ettim :D
  3. FarukKG

Kodak X120 SSD 400 TL Ekleyerek Raid 0 yapmaya değer mi

hocam ben iade ettim. elimdeki ssdyi tekrar test ettiğimde kullandığım hdd bile bundan daha hızlı.
  4. FarukKG

daha yeni almıştım bunu. hiç test etmemiştim düne kadar dün 2.yi spariş ettim Raid0 yapar kullanırım diye. Merak edip test edince bu sonuçları gördüm. yeni aldığımıda iade ettim. Bunuda edebiliyorsam edeyim. 1734604479 diski formatladım şimdi ilginç bir şekilde düzeldi :confused: acaba kapasite...
  5. FarukKG

Şuan boştaki hali bu mesela bozuk hdd gibi %100 de 1734603887 .
  6. FarukKG

yüksek boyut değil 300mb oyun güncellemeleri bile (indirme boyutu değil) 4-5 dakika sürüyor 1734603722 Sandisk QLC
  7. FarukKG

Bendede aynı SSD var 5-6 Mbps Hızlara düşüyor herkezde öyle mi ?
  8. FarukKG

2000TL Bütçeye Mekanik Klavye Önerisi

gümrük güncellemesinden haberim yoktu. Çok kötü olmuş. birtanede siyahından alasım vardı.
  9. FarukKG

DEEPCOOL LS720 SE VS BİTFRENİX CUBE 360

Hayırlı olsun güle güle kullan
  10. FarukKG

2000TL Bütçeye Mekanik Klavye Önerisi

Temuda Aula F75 bakabilirsin ben kullanıyorum memnunum
  11. FarukKG

Benim işlemcideki ihs te hava boşluğu falan olduğunu düşünüyorum ben arkadaşımın Corsair H170i 420mm sıvı soğutmasıyla bile 81-83 arası gezdi
  12. FarukKG

Benimki R7 5700X Statik 4.55Ghz Ocli şekilde
  13. FarukKG

Cube 360 kullanıyorum Gerek görünüşü olsun gerek sesi olsun çok memnunum. Soğutma performansı hakkında bir şey diyemeyeceğim. Malum işlemcimden dolayı %15 ve %100 fan hızı arasında 1 derece bile oynamıyor. %20 ye sabitledim bu şekilde P95 testinde 145W civarında 85 derecede sabit
  14. FarukKG

Kodak X120 SSD 400 TL Ekleyerek Raid 0 yapmaya değer mi

Temudan oyun depolamak için Kodak X120 1TB SSD aldım ama DRAM olmadığından dolayı oyunları indirirken yada dosya taşırken aşırı yavaşlıyor (4-5Mb a kadar düşüyor). Oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok taş gibi. Temuda 600tl kredim var 400tl gibi komik bir rakama 2.sini alabiliyorum şu anda. Alıp...
  15. FarukKG

❌İndirim Bitti! BM800 Mikrofon, M8 Ses Kartı Temu 422₺ (vergi hariç)

Sesi nasıldır , Alınır mı?
  16. FarukKG

Boş Slotu Kalmayan Anakarta NVMe M2 SSD Nasıl Takılır?

M.2 den Sataya çeviren aparatlar var ama hızı düşük olur. Anakartında type C Var ise arkadaşın attığı aparat işini görür
  17. FarukKG

A2 ehliyet ne kadar tutar

1 hafta önce A2 için kursa 7k , harç 2.5k toplam 9.5k verdim
  18. FarukKG

Asus anakart garantiden nekadar sürede gelir ?

Anakartımda Cha_Fan 2 girişinin hızını ne bios ile nede program ile değiştiremiyorum sabit 550-600rpm dönüyor. Fan başlığının üstündeki nuvoton 3949S çipine elim yanlışlıkla değdirdiğimde AŞIRI Sıcak olduğunu farkettim. Bilgisayarı günlük olarak kullanmak zorundayım ve elimde başka anakart yok...
  19. FarukKG

2.4GHz mi 5GHz mi bağlanmak mantıklı

modeme yakınsan 5 uzaksan 2.4 diyorlar
  20. FarukKG

Quest 3 için Wifi adaptör önerisi

Quest 3 alacağım Airlink için Wifi kartı bakıyordum ama anakartın usb2.0 portuna takılması gerekiyorlarmış bende tüm portlar dolu. Minimum Wifi 6 Destekli wifi adaptör öneriniz varmı ? Routerim Wifi 6 destekliyor
Top Bottom