Modeme yakınsan 5G ile daha iyi verim alırsınArkadaşlar merhaba modemimde 2.4GHz ve 5 GHz olarak 2 wifi seçeneği var. Laptopum wifi'lı, kablolu giriş yok. 2.4GHz bağlansam daha iyi verim alırım 5Ghz mi?
5. Bu arada hangi modem/router ya da routerı kullanıyorsunuz? WPA3 destekliyorsa 2.4 ve 5 GHz bantlarını WPA2/WPA3'e ayarlamayı unutmayın arayüzünden cihazın.Arkadaşlar merhaba modemimde 2.4GHz ve 5 GHz olarak 2 wifi seçeneği var. Laptopum wifi'lı, kablolu giriş yok. 2.4GHz bağlansam daha iyi verim alırım 5Ghz mi?
Modem ile aramda 8 9 metre vardır. Bu uzaklıkta sence hangisi?modeme yakınsan 5 uzaksan 2.4 diyorlar
Modem ile aramda 8 9 metre vardır. Bu uzaklıkta sence hangisi?Modeme yakınsan 5G ile daha iyi verim alırsın
Modem türktelekoma ait bir modem kurulum yaptıklarında dediklerini yaptığını düşünüyorum.5. Bu arada hangi modem/router ya da routerı kullanıyorsunuz? WPA3 destekliyorsa 2.4 ve 5 GHz bantlarını WPA2/WPA3'e ayarlamayı unutmayın arayüzünden cihazın.
Net 5GModem ile aramda 8 9 metre vardır. Bu uzaklıkta sence hangisi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modem ile aramda 8 9 metre vardır. Bu uzaklıkta sence hangisi?
Modem türktelekoma ait bir modem kurulum yaptıklarında dediklerini yaptığını düşünüyorum.
2.4 ghz de çekim yarıçapı daha yüksektir daha uzaktanda bağlı kalacaksındır ancak 5ghz ye göre yavaş kullanıcaksın bilgin olsunArkadaşlar merhaba modemimde 2.4GHz ve 5 GHz olarak 2 wifi seçeneği var. Laptopum wifi'lı, kablolu giriş yok. 2.4GHz bağlansam daha iyi verim alırım 5Ghz mi?
tamamadır. teşekkür ederim8-9 metre için 5g daha iyidir
eyvallah hocam sağolasın.Net 5G
2.4G kullanmak dubleks evlerde falan daha mantıklı oluyor mesela internet aşağıda sen yukaridaysan 2.4G ama Aynı kattaysaniz ve internetle aranda 1-2 oda varsa 5G daha mantıklı
tamamdır hocam sağol.5Ghz de bariz ping farkını anlarsın. 5Ghz kullan.
bilgi için teşekkür ederim.2.4 ghz de çekim yarıçapı daha yüksektir daha uzaktanda bağlı kalacaksındır ancak 5ghz ye göre yavaş kullanıcaksın bilgin olsun
kısa kesersem
2.4 daha yavaş ama daha uzak menzil
5 daha hızlı ama daha kısa menzil
Sanmıyorum. Bir bakın derim.Modem ile aramda 8 9 metre vardır. Bu uzaklıkta sence hangisi?
Modem ile aramda 8 9 metre vardır. Bu uzaklıkta sence hangisi?
Modem türktelekoma ait bir modem kurulum yaptıklarında dediklerini yaptığını düşünüyorum.