Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🔥 İKİ DÜNYA DEVİ BİRLEŞİYOR! REKABET KIZIŞACAK!

Zor durumda olan Nissan, dünya devi Toyota'ya rakip olmak için Japon Honda ile birleşme niyetine girişti. Son dönemde büyük ekonomik krizler yaşayan ve fabrika kapatmayı düşünen Nissan'ın bu hamlesiyle birlikte hisseleri yükseldi. RAKİP FİRMADA TEDİRGİNLİK TBS, şirketlerin 23 Aralık'ta bir...
  2. Yavuz Sultan Selim

🔥 JAPON OTOMOBİL DEVİ İFLAS ETMEK ÜZERE! 🇯🇵

Otomotiv devi Nissan iflas bayrağını çekmek üzere! Nissan, yeni bir yatırımcı bulunamaması durumunda iflasın eşiğine gelebilir. Üst düzey bir yönetici tarafından yapılan açıklamada, şirketin 12 ila 14 ay içerisinde yeni bir yatırımcı bulunamaması durumunda iflas edebileceği belirtildi. Nissan'ın...
  3. Yavuz Sultan Selim

🟢 BYD: 2026'DA TÜRKİYE'DE ÜRETİME BAŞLIYORUZ!

Çinli otomotiv üreticisi BYD, Türkiye'de 2026'da üretime başlayacak! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, BYD'nin Türkiye'deki yatırımında üretime 2026 yılında başlayacağını belirterek, "BYD, Manisa Organize Sanayi Bölgemizde yer tahsis sürecini tamamladı, fabrika inşaatına ilişkin...
  4. Yavuz Sultan Selim

🔴 TRAFİK CEZALARINA %45 ZAM GELİYOR!

Yeni yıl öncesinde milyonlarca sürücüyü ilgilendiren bir zam! Yeniden Değerleme Oranı'na göre, 2025 yılında trafik cezalarının yüzde 45'e varan oranda artması bekleniyor. Fiyat artışıyla birlikte 2025 yılı için en düşük hız limiti ihlali cezası 2 bin 185 TL olacak. MALİ YÜKÜMLÜLÜKLER DE...
  5. Yavuz Sultan Selim

🟠AVRUPA OTOMOTİV DEVLERİ ZOR GÜNLER YAŞIYOR!

Avrupa Birliği pazarında sıfır otomobil satışı, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18,3 azalarak 643 bin 637'ye indi. - ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLERDE HÜSRAN Elektrikli otomobil satışları yüzde 43,9 oranında geriledi. Avrupa otomotiv endüstrisi, talep düşüşüne karşı acil eylem çağrısında...
  6. Yavuz Sultan Selim

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

HGS otomatik yükleme tutarında alt limit yüzde 40 zam ile birlikte 245 TL olarak güncellenecek. Yeni tarife 19 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak. HGS alt limit fiyatları en son 1 Nisan'da yapılan yüzde 75'lik zamla 175 TL'ye yükseltilmişti. Temmuz ayında köprü ve otoyol ücretlerine yapılan...
  7. Yavuz Sultan Selim

🟢 ÇİNLİLER TÜRKİYE'DE YENİ OTOMOBİL FABRİKASI KURUYOR!

SWM Motor, Türkiye'de üretim tesisi kuruyor! Hedef yılda 50 bin araç! Çinli Shineray Group bünyesindeki SWM Motor, Türkiye'de üretim yapmak için başvurularını tamamladı. Şirketin Türkiye temsilcisi Anton Chernov, "Yıllık 50 binden fazla araç üretim kapasitesine sahip bir tesis üzerinde...
  8. Yavuz Sultan Selim

🟢 FİAT, EGEA'DA %10 İNDİRİM KARARI ALDI!

Fiyatlar en yakın süreçte güncellenecek! Bilgisayar indirimi meselesinin arabaya da yansımasına ne diyeceksin @Abdullah Hacıgül :)
  9. Yavuz Sultan Selim

🔥 En sevdiğiniz araba modelini paylaşın! 🚘

1- GTR34 - Black Diamond 🤩🤌🥰🖤 2- RX7 Veilside
  10. Yavuz Sultan Selim

🔴 İstanbul'da yaşayan ticari araç sahiplerinin dikkatine!

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için gereken kış lastiği uygulaması İstanbul'da öne çekildi. İstanbul Valiliği, uygulamanın bu yıl meteorolojik veriler çerçevesinde 25 Kasım'da başlayacağını bildirdi...
  11. Yavuz Sultan Selim

🔥 İkinci el araç fiyatlarını düşürecek bir görüntü paylaşıldı! 📷

Türkiye'de satışa sunulmak için getirilen binlerce sıfır araç Haydarpaşa Limanı'nda havadan görüntülendi. Söz konusu araçların piyasaya sürülmesiyle son dönemde ucuzlayan ikinci el araç fiyatları daha da düşecek. İKİNCİ EL FİYATLARI DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR Piyasada fiyatları aşırı yükselen ikinci...
  12. Yavuz Sultan Selim

🚨 e-Ehliyet dönemi başlıyor! Ehliyet taşımanıza gerek yok.

🪪 Trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde bir dönem sona eriyor. "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulaması ile artık sürücü belgesi bilgilerini TC kimlik kartlarına taşıyanların, ehliyet taşımaları zorunlu olmayacak. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, "Hayat Kimliğinle...
  13. Yavuz Sultan Selim

🙃 Araba kullanmayı kaç yaşında ve nasıl öğrendiniz?

Dostlar herkesin bir araba kullanma, öğrenme ve kaçırma anısı illa ki olmuştur. Sizin hiç yaşadığınız ilginç ve komik bir anınız var mı? 🙃 Mesela araba kullanmayı ilk kaç yaşınızda nasıl, kimden ve nasıl bir hevesle öğrendiniz? Hiç tırsma, korkma oldu mu ve araç kaçırdınız mı? :d Arabayı...
  14. Yavuz Sultan Selim

Eski model Mercedes / Audi almak mantıklımıdır?

Dostlar araba fiyatları almış başını gidiyor eski lüks araçlardan satın almak mantıklı olur mu sizce? Kıçı dökük eski Renault, Hyundai, Toyota, Opel araçlar vs almak göze güzel gelmiyor. Ama eski Audi A4 Sedan (2004 - Sedan kasa) fiyatı ortalama 500K civarında. Bu parayı eski bir Corolla, Egea...
  15. Yavuz Sultan Selim

Sarı sitede 3 adet TOGG yayında

TOGG'un kendi sitesinde ki fiyatlara bakıyorsun daha uygun ve şuan istesen alabilirsiniz diye biliyorum. (Galericiler de ki gibi "Sıfır araba kalmadı" yalanı burada söz konusu bile olamaz mantıken) Fakat Sarısite'ye baktığımız zaman fiyatlar sıfırdan pahalı. Bizim millet neden 2. El aracını...
  16. Yavuz Sultan Selim

Enişteler üzgün. Doblo, Türkiye'ye veda ediyor! 😟

Bir devrin sonuna geldik: Doblo Türkiye'ye veda ediyor Üretimine İspanya'da devam edileceği aktarılan Fiat Doblo’nun, 20 Mayıs Cumartesi günü son kez Bursa'da banttan indirileceği bildirildi. Fiat Doblo, ilk olarak 2000 yılında piyasaya sürüldü. Aralık 2000’de Türkiye’deki Bursa fabrikasında...
  17. Yavuz Sultan Selim

🧐 Sizce TOGG alınabilecek bir arabamı?

Dostlar, Bildiğiniz üzere TOGG (Türkiye Otomobil Girişim Gurubu) nun çıkartmış olduğu SUV T10X Model'in fiyatları açıklandı ve ben şahsen incelemelerim sonucu beğendim fiyat konusunda araftayım. İyi de demiyorum kötü de demiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz her türlü düşüncenizi paylaşabilirsiniz.
  18. Yavuz Sultan Selim

Sizce bu 1994 Supra MK4 satılır mı?

Daha yeni gördüm bu idol arabayı sizce 7 milyon'a alan olur mu? İçinde 2JZ mi var? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-supra-turbo-mk4-1069863860/detay
  19. Yavuz Sultan Selim

Ehliyet fiyatlarına ne olmuş böyle !?

Televizyonda haber izlerken zam haberi çıkmıştı ve inanamadım resmen. O kadar mı ağır zam yapılır. Kurs fiyatları felan artacakmış dediler ve B sınıfı için 2023 de 10.000 ₺ olacak mış. Şimdiden, ehliyet alacak herkese Allah sabır versin diyorum sadece...
  20. Yavuz Sultan Selim

Şanlıurfada 2JZ Motor - 1996 model Supra 🔥

Bugün ilana verilmiş :D baya ucuzmuş bir de LPG takmış Allahıım :ASdasd https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-supra-2jz-1061164015/detay
Top Bottom