🟢 FİAT, EGEA'DA %10 İNDİRİM KARARI ALDI!

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,381
Fiyatlar en yakın süreçte güncellenecek! Bilgisayar indirimi meselesinin arabaya da yansımasına ne diyeceksin @Abdullah Hacıgül :)

image-6.jpg

Arabalarda yeni güvenlik düzenlemesinden dolayı zaten bi indirim dönemi bekleniyordu diye biliyorum, mesele kim ne zaman ve ne kadar indirime gidecek. Umarım güzel indirimler görebilliriz. Araba söz konusu olunca %10 güzel bir indirim ama diğer yandan egea çok cazip bir model değil, başka firmalardan daha güzel fırsatlar gelir umarım.

Arabada %10 büyük bir indirim

0 araçlarda şu dönemde çok büyük kampanyalar var bende aracımı satıp 0 lamak istiyorum fakat 2. el şu dönemde malesef ölü
işyerindeki arkadasım chery tiggo 7 pro aldı 1.300.000 e bu paralara temmuzdan sonra araba bulamayacagız fırsatı olan kaçırmasın :D

Konut ve araçlar fiyatları zaten düşecek bu devran bu şekilde dönmeyeceği belliydi şimdi ellerinde kalan ikinci elleri itelemeye çalışıyorlar kimsede para da yok ellerinde kaldı

Bilmiyorum, niye o fiyatamı almak istiyorsun :) alabiliyorsan bize de söyle
Hocam babam az yaksın hemde parçası ucuz diye 1.3multijet Palio aldı araba diri değişensiz ama 18 yaşında olduğunu belli ediyor güzel fiyattan satılırsa Egea alınabilir
(babaannem tek böbrekli babam böyle kişilere çok rahat belge çıkarttırabiliyor bu sayede ucuza araba alınabiliyor)

Egea dizelin boş paketini koymuşlar neden dolu paketi yok
Onu söyleyemiyoruz maalesef.

Geçen sene renoda aynıydı 4x2 dizel dusterlarına sadece esential olarak satıyordu heralde daha çok kar etmek için yapıyorlar

Geri