tam bilmiyorum ama sanmam olmadı 2k ya çekersiniz çözünürlüğü montiör 2k değilse sanal olarak yapabiliryorsunuz DSR ile nvidia üzerinden işlmecnini sanırım...
Hocam ben büyük kasa sevmiyorum sanırım li an li bu modeli hoşuma gidiyor radyatör desteği vs 360 sanırım yine bi boyutları kontrol edin anakart matx kabul...
Ben beğendim anakart matx olması bi tık sarmadı küçük anakart görünce dayanamıyorum ama gayet güçlü model hayırlı olsun :D soğutucu iyi seçim ramler rgb...
Tekrardan geçmiş olsun hocam bende geçen sene kendini akıllı sana biri tarafından dolandırıldım allahtan büyük bir meblağ değildi ve kendi numarası isim...
Hocam fark parça kalitesi biri diğerinden daha iyi soğutuyor kartı ve görünüş tasarım vs vs daha iyi performanslar neredeyse birebir aynı her cuma gecesi...
hocam yapay zeka eğitim işleri ile uğraşıyorum karta ihtiyacım oldu normalde 4 tane 1660s vardı ama yetmiyorlardı bu sebeple sadece nvidia alabilirim...
hocam geçen yaz 3 fanlı 3060 ti modelini 9k ya aldım bence fiyatı yerinde ama ben elden aldım hiçbir sorunu yoktu siz yine de dikkatli olun p g kullanın
hocam tek bir siteden toplama şartınız mı var en ucuzları hangi sitedeyse alabiliyorsanız öyle alın söylediğiniz markalardan da frsiby gamepower almayın