yunusemre. isimli üyenin son içerikleri

1. yunusemre.

Çözüldü✓ Sıvı Sogutma Ön Panel İçin Hangisi Dogru

şu anda fiyatı çok avantajlı hocam bence alınır
  2. yunusemre.

Çözüldü✓ Sıvı Sogutma Ön Panel İçin Hangisi Dogru

hocam kasa pek iyi durmuyor az bi bütçe ayırıp hala inidirmdeyse corsair 480t alabilirsiniz
  3. yunusemre.

Ddr5 Sistemde Ram Darboğazı Engeller mi?

Hocam şahsen ben cs pubg tarzı oyunlar oynuyorum ram en maksmum 17gb oluyor 14 15 lerde falan takılıyor genelde yani kullanım amacınıza göre hareket edin derim oynadığınız oyunlar ram tüketen oyunlarsa mesela ben arada asettoya giriyorum 25gb tüketiyor ama çok nadir oynuyorum yani sizde böyle...
  4. yunusemre.

Msi X470 Pro Max Anakarta Zen3 İşlemci Kulanılırmı

Rica ederim eski bir işlemciyle bios update yapıp yenisini takabilirsiniz
  5. yunusemre.

Msi X470 Pro Max Anakarta Zen3 İşlemci Kulanılırmı

Ben şu an a320 ile ryzen 5600 kullanıyorum sorunsuz çalılıyor tabi ki bios güncellemesi yapıp taktım
  6. yunusemre.

Öneri AMD Ryzen 7 9800x3d İçin Sıvı Soğutma 360mm Önerisi

Arkadalım 9800x3d için liqmaxflo 360 kulkanıyor 60 dereceyi geçmediğini söyledi fiyatında rakipsiz ürün
  7. yunusemre.

🔥İndirim Geıl Orıon V Rgb 32gb (2x16gb) Ddr5 5200mhz Cl38 18.974₺ 6 Taksit İmkanı

Hocam gidin patriot alın 6000 cl30 en iyi değer stabilite ve performans açısından bikaç bin lira ucuza gelecek diye ben olsam tercih etmem bir sorun yaşasanız tüm forum patriot kullanıyor
  8. yunusemre.

Çözüldü✓ 20.000 TL'ye 2. El PC Almalı Mıyım

Ben intel tercih etmezdim hocam yazılım sorunları uyumlukuk vs illa alacaksanız b580 alın çok fiyat farkı yok diye biliyorum
  9. yunusemre.

Çözüldü✓ 20.000 TL'ye 2. El PC Almalı Mıyım

Kötü parçalar olur hocam i5 9400 falan çok eski kalıyor performans falanda vermez am4 sokette ryzen 5500 5600 tarzı bir sistem toplamayı deneyin parçaları tek tek alırsanız daha uygun daha güzel bir sistem oluşturabilirsiniz
  10. yunusemre.

En İyi Fp Yazıcı Önerisi

İkinci el bakın hocam ben zamanında 500 liraya samsung bir model almıştım 5 yılı geçti hiçbir sorun yaşatmadı
  11. yunusemre.

Iphone 17 Almak mı, iPhone 17 Pro Zorlamak mı Daha Mantıklı?

Hocam düz 17 işinizi bence fazlasıyla görür bu sefer düz modelide becermişler diyebilirim 120 hz olması vs güzel bir kullanım deneyimş yaşatıyor pro versiyonun kamerası gerçekten çok iyi öyle kamerayla çok fazla çekim yaparım belirgin fark olması benim için önemli diyorsanız pro ya...
  12. yunusemre.

100 Bin TL'ye 7800x3d 9070xt Kasa Bitfenix mi Vengo Mu + Hava Soğutma Tavsiyesi ?

Hocam kasa 360 destekliyor sanırım bence direkt liqmaxflo 360 alın hem daha dolu durur hemde soğutması fiyatında müthiş bir ürün
  13. yunusemre.

AMD Ryzen 5 7500f İcin Anakart ve İslemci Sogutucu Önerisi ?

Hazır sistemde fiyat makulse kabul edilebilir hocam bir sürü hazır sistem sitesi var hepsine bakın derim
  14. yunusemre.

Atx kasaya matx olur hocam uyumlu ama birqz küçük durabilir görüntüye takılmıyorsanız sorun yok o anakart fiyatına göre tekli alımda mantıklı kaçmıyor benzer fiyata hocamın attığı nzxt olabilir m force un wifi versiyonu olabilir wifi şartı varsa ama artık bu gibi fiyatlara b650 alınmamalı eski...
  15. yunusemre.

Nzxt zaten katlasın hocam arada kaç bin lira fiyat farkı var 1787048612 Giga 12 asus 11miş
Geri