Argb olan fanlar anakartta kontrol varsa yazılımdan kontrol edilebiliyor istesiğiniz gibi anakartın pinlerine bakın argb pin varsa kontrol edilebilir demek
normal fiyatta uzun seneler hiçbir şeyi değiştirmeden kullanırım ağır oyunları yüksekte falan oynamam diyorsan mantıklı ben olsam ddr5 16 ramli bir sistem denk getirmete çalışırdım 7500f 7700xt tarzı bir sistem 16 ram 500 ssd li sonuçta yanına bi harddisk falan takılabilir ramde sonradan alırsın...
Kasa işi tamemen zevkler ve renkler olayı zaten piyasadaki çoğu kasanın hava akışı iyi kabul edilebilir öyle dip bir model olamıyorsanız beğendiyseniz alın pazarlık deneyin
1789294092
Ben a21 plus tercih ettim 2k ya geldi masanın üstünde öyle çok yer kaplamasın ama güzel dursun falan istiyordum...
wifi sız model: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1188312280.html
wifi lı model: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-wifi6e-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1302021144.html
ben wifi tercih ettim fiyat farkı az ben...
Bu anakartlar eski nesil ve d4 olmasına rağmen hala çok pahalıymış bence ikinci ele yönelin daha uyguna z serisi bile düşürürsünüz rahat z anakart ile belki direkt 14700kf falanda tercih edilebilir çok daha uzun ömürlü olur
Yüksek çözünürlüklü oyun pek oyanıyorım hocam genelde rekabetçi 1080p veya daha düşüğü bazılarında ve zaten şu an ryzen 5600 lü 32 ramli bir sistemim var o yüzden 7500e geçmeye değmez
ben b850m force wifi tercih ettim faz sayıları aynı yani aynı işlemcileri kaldırabiliyorlar 4 ram slotu var msi da kullanmayacağım ihtiyacım yok bide bence mforce un tipi daha iyi daha ucuz
40 iyi bir ilan fiyatı ayrıca tek tek parçalayıp satarsanız daha yüksek fiyata satarsınız ekran kartıyla ssd 30 ediyor derseniz olmaz çünkü siz bunu sistem olarak satıyorsunuz o mantıkla bakınca 45 falan olur zaten ama o kadar etmez ddr5 sistemler oluyor o fiyatlara
ben 7k ya wifi modelini aldım ufak farkla wifi daha cazip geldi fiyatına göre sundukları bence alınması mantıklı kalıyor bide tasarımı çok iyi bence sadece usb girişi 5 tane ben klavye maus kulaklık kullanıyorum bide arada direksiyon etti 4 benim için yeterli bide zaten kasanın önündekiler var...