oem paketle max 42 43 falan görür diye düşünüyorum bence üste bikaç bin lira daha atıp sıfır sistem almak daha mantıklı ama tek tek parçaları alırım kendim dizerim di,yorsan 5060 ikinci eli 15 ten alma gamegecesinde zaten o fiyatlarda
Hocam zaten 6700xt ile 12gb güçlükte ağır grafik çalıştırırsanız nasıl bir performans bekliyorsunuz 60fps lerde takılır yani bilmiyorum o kadar alır mı
1785251959
Alacağınız kart zaten 3060ti dan bi tık iyi 3070 le kapışıyor o da 8 gb o zaman 3070 de alınmaz 3070ti da 8gb o da alınmaz demek...
:D bende 13 bin liraya koltuk almıştım 1 gün sonra 3 bin lira zam yedi 3 hafta ürünü göndermeyip sonra iptal ettiler sağ olsunlar 100 lira yatırmışlardı gerçekten rezillik sayısız kez hem amazonla görüştüm en son dur markanın mh arayayım dedim onlar amazona ulaştılar 2 saat sonra iptal geldi hiç...
tam bilmiyorum ama sanmam olmadı 2k ya çekersiniz çözünürlüğü montiör 2k değilse sanal olarak yapabiliryorsunuz DSR ile nvidia üzerinden işlmecnini sanırım 105 watt modu vardı soğutucunuz iyi ise 105 watta çekin
Hocam ben büyük kasa sevmiyorum sanırım li an li bu modeli hoşuma gidiyor radyatör desteği vs 360 sanırım yine bi boyutları kontrol edin anakart matx kabul ediyor sadece dikkat esin sizinkide matx di sanırım...
Ben beğendim anakart matx olması bi tık sarmadı küçük anakart görünce dayanamıyorum ama gayet güçlü model hayırlı olsun :D soğutucu iyi seçim ramler rgb olanı bikaç yüz lira daha pahalı onu tercih edebilirsiniz aynı model kasada ise akvaryum şartı yoksa 340r iyi fiyatta bence görünüşüde iyi...
Tekrardan geçmiş olsun hocam bende geçen sene kendini akıllı sana biri tarafından dolandırıldım allahtan büyük bir meblağ değildi ve kendi numarası isim soyismi olduğu için yaşadığı şehri vs bildiğim için normal arkadaşmış gibi tanıştık bikaç gün sonra ürünü aldım ondan sonra hatalı ürün...