Hocam şahsen ben cs pubg tarzı oyunlar oynuyorum ram en maksmum 17gb oluyor 14 15 lerde falan takılıyor genelde yani kullanım amacınıza göre hareket edin derim oynadığınız oyunlar ram tüketen oyunlarsa mesela ben arada asettoya giriyorum 25gb tüketiyor ama çok nadir oynuyorum yani sizde böyle...
Hocam gidin patriot alın 6000 cl30 en iyi değer stabilite ve performans açısından bikaç bin lira ucuza gelecek diye ben olsam tercih etmem bir sorun yaşasanız tüm forum patriot kullanıyor
Kötü parçalar olur hocam i5 9400 falan çok eski kalıyor performans falanda vermez am4 sokette ryzen 5500 5600 tarzı bir sistem toplamayı deneyin parçaları tek tek alırsanız daha uygun daha güzel bir sistem oluşturabilirsiniz
Hocam düz 17 işinizi bence fazlasıyla görür bu sefer düz modelide becermişler diyebilirim 120 hz olması vs güzel bir kullanım deneyimş yaşatıyor pro versiyonun kamerası gerçekten çok iyi öyle kamerayla çok fazla çekim yaparım belirgin fark olması benim için önemli diyorsanız pro ya...
Atx kasaya matx olur hocam uyumlu ama birqz küçük durabilir görüntüye takılmıyorsanız sorun yok o anakart fiyatına göre tekli alımda mantıklı kaçmıyor benzer fiyata hocamın attığı nzxt olabilir m force un wifi versiyonu olabilir wifi şartı varsa ama artık bu gibi fiyatlara b650 alınmamalı eski...