yunusemre. isimli üyenin son içerikleri

1. yunusemre.

Yardım Enermax Revulation Iıı 1000w Psu Alınır mı

arkadaşım 9850x3d 7800xt ile psu yu kullanıyor gayet memnun
  2. yunusemre.

Gaming Gecesi Beklenirmi

oem paketle max 42 43 falan görür diye düşünüyorum bence üste bikaç bin lira daha atıp sıfır sistem almak daha mantıklı ama tek tek parçaları alırım kendim dizerim di,yorsan 5060 ikinci eli 15 ten alma gamegecesinde zaten o fiyatlarda
  3. yunusemre.

Dark Maxima V30 Alınır mı ?

340r alın güzel fiyatta kaliteli ürün tavanda 360 radyatör desteğide var
  4. yunusemre.

Rx6700xt Alacağım Son Onaya İhtiyacım Var

Hocam zaten 6700xt ile 12gb güçlükte ağır grafik çalıştırırsanız nasıl bir performans bekliyorsunuz 60fps lerde takılır yani bilmiyorum o kadar alır mı 1785251959 Alacağınız kart zaten 3060ti dan bi tık iyi 3070 le kapışıyor o da 8 gb o zaman 3070 de alınmaz 3070ti da 8gb o da alınmaz demek...
  5. yunusemre.

Grimelange Tişörtler 90 TL

:D bende 13 bin liraya koltuk almıştım 1 gün sonra 3 bin lira zam yedi 3 hafta ürünü göndermeyip sonra iptal ettiler sağ olsunlar 100 lira yatırmışlardı gerçekten rezillik sayısız kez hem amazonla görüştüm en son dur markanın mh arayayım dedim onlar amazona ulaştılar 2 saat sonra iptal geldi hiç...
  6. yunusemre.

Toplama Sistem İçin İşlemci ve Kasa Fanı Önerisi

tam bilmiyorum ama sanmam olmadı 2k ya çekersiniz çözünürlüğü montiör 2k değilse sanal olarak yapabiliryorsunuz DSR ile nvidia üzerinden işlmecnini sanırım 105 watt modu vardı soğutucunuz iyi ise 105 watta çekin
  7. yunusemre.

Yardım Ikinci El RTX 3070 Aldım ama Psum İşimi Görür Mü

Arkadaşım 650w rampage psu da 1 yıl 7800xt kullandı sorun yaşamadı
  8. yunusemre.

Bu RTX 5070 Ti Topladığım Sistem Güzel mi ?

Kasalar hakkında çok bir fikrim yok hocam boyut kontrolleni yaptıktan sonra hangisi gözüne iyi geliyorsa onu alın geçin derim
  9. yunusemre.

Hocam ben büyük kasa sevmiyorum sanırım li an li bu modeli hoşuma gidiyor radyatör desteği vs 360 sanırım yine bi boyutları kontrol edin anakart matx kabul ediyor sadece dikkat esin sizinkide matx di sanırım...
  10. yunusemre.

Ben beğendim anakart matx olması bi tık sarmadı küçük anakart görünce dayanamıyorum ama gayet güçlü model hayırlı olsun :D soğutucu iyi seçim ramler rgb olanı bikaç yüz lira daha pahalı onu tercih edebilirsiniz aynı model kasada ise akvaryum şartı yoksa 340r iyi fiyatta bence görünüşüde iyi...
  11. yunusemre.

Silinebilir

Çok iyi bir fiyat avantajı yoksa tercih etmeyin derim parçaların neredeyse hepsi en giriş seviye
  12. yunusemre.

Bir Anda CPU 100 Derece Oldu

Hocam belki bakımsız olduğundandır bi deneyin macun ve temizlemeyi
  13. yunusemre.

Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

Son durum nedir hocam 10 günlük süre doldu mu
  14. yunusemre.

Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

Tekrardan geçmiş olsun hocam bende geçen sene kendini akıllı sana biri tarafından dolandırıldım allahtan büyük bir meblağ değildi ve kendi numarası isim soyismi olduğu için yaşadığı şehri vs bildiğim için normal arkadaşmış gibi tanıştık bikaç gün sonra ürünü aldım ondan sonra hatalı ürün...
  15. yunusemre.

Bir Anda CPU 100 Derece Oldu

Macun bakımını yap genel kasanında tozunu alırsın bir daha dene dereceler aynıysa büyük ihtimalle pompadır
Geri