Arama sonuçları: *

1. yunusemre.

Yardım Ddr5 Anakart Tavsiyesi

hocam işlemci değiştirmeyecekseniz en ucuz b650 yi alın geçin yok ileride x3d falan takarım diyorsanız en dip modeliniz b850 mk olsun
  2. yunusemre.

Bu Hazir Sistem Alınır mı?

değiştirilmesi gereken parçalar var anakart çok giriş düzey ekran kartı 200 lira farklı daha iyi model yapılabiliyor bide fiyat biraz pahalı geldi
  3. yunusemre.

9800x3d Thermalright Sıvı Soğutucu Nasıl?

ses yapmıyor hocam ses takıntınız varsa duyarsınız ama sıfır ses yani ben duymuyorum :D
  4. yunusemre.

bende aldım hocam 7800x3d li bir sistem toplayacağım yakında kasa olarak asus a21 plus soğutucu olarakta liqmaxflo 360 tercih ettim yavaş yavaş topluyorum
  5. yunusemre.

hocam ekranlı şartınız yoksa direkt liqmaxflo 360 tercih edin fiyatında rakipsiz ürün performansı çok başarılı
  6. yunusemre.

Yardım Glorius Model O Alınır mı??

Şu an hyperx in bir modeli indirimde ona bakabilirsiniz sıcak fırsatlarda olması lazım
  7. yunusemre.

🔥İndirim Sharkoon 6 Fanlı Type C Kasa 1.749₺

2200 lira olan tavandan 360 destekliyorsa iyi fiyat genel olarak ikiside iyi fiyat type c aramayanlar bende 480t tercih etse daha iyi olur hem biraz daha ucuz hem de corsair bence görünüşü daha iyi
  8. yunusemre.

6000 TL’Ye Kadar Kasa ve Psu Önerisi

Kasa direkt 480t alabilirisniz fiyatı alırı avantajlı şu anda
  9. yunusemre.

Kasa ve Psu Onerilerinize İhtiyacim Var

2k ultra ayarlarda oynayacaksnaız olmaz ne kadar ayar kısıp çözünürlük düşerseniz ki gwnelde cs falan böyle oynanır işlemciye yük binexeğinden darboğaz olur
  10. yunusemre.

Hocam genel olarak fps tarzı oyunlar oynuyorsanız bence o kadar para vermeyin ekran kartına bide zaten o işlemciyle 1080p de çok zevk bırakmaz darboğaz kaçınılmaz olur
  11. yunusemre.

Daha sistemi kurmadım kasa ve soğutucu aldım enermax 360 takacağım tepesine
  12. yunusemre.

psu kaç w düşünüyorsunuz hocam sistemin diğer parçaları ne
  13. yunusemre.

Fiyat avantajı hocam marka kalitesi vs fanlarda argb bence değerlendirilebilir 1787311890 Ürün ilk indirime girmeden bikaç gün önce asus a21 plus siyah aldım ikinci el 2000 liraya bikaç gün sonra itopyada beyaz sıfırını 2300e verdiler
  14. yunusemre.

Hocam kasa olarak direkt 480t alabilirsiniz fiyatı şu anda çok iyi seviyede tavandan 360 ta destekliyor
  15. yunusemre.

Çözüldü✓ Sıvı Sogutma Ön Panel İçin Hangisi Dogru

şu anda fiyatı çok avantajlı hocam bence alınır
  16. yunusemre.

Çözüldü✓ Sıvı Sogutma Ön Panel İçin Hangisi Dogru

hocam kasa pek iyi durmuyor az bi bütçe ayırıp hala inidirmdeyse corsair 480t alabilirsiniz
  17. yunusemre.

Ddr5 Sistemde Ram Darboğazı Engeller mi?

Hocam şahsen ben cs pubg tarzı oyunlar oynuyorum ram en maksmum 17gb oluyor 14 15 lerde falan takılıyor genelde yani kullanım amacınıza göre hareket edin derim oynadığınız oyunlar ram tüketen oyunlarsa mesela ben arada asettoya giriyorum 25gb tüketiyor ama çok nadir oynuyorum yani sizde böyle...
  18. yunusemre.

Msi X470 Pro Max Anakarta Zen3 İşlemci Kulanılırmı

Rica ederim eski bir işlemciyle bios update yapıp yenisini takabilirsiniz
  19. yunusemre.

Msi X470 Pro Max Anakarta Zen3 İşlemci Kulanılırmı

Ben şu an a320 ile ryzen 5600 kullanıyorum sorunsuz çalılıyor tabi ki bios güncellemesi yapıp taktım
  20. yunusemre.

Öneri AMD Ryzen 7 9800x3d İçin Sıvı Soğutma 360mm Önerisi

Arkadalım 9800x3d için liqmaxflo 360 kulkanıyor 60 dereceyi geçmediğini söyledi fiyatında rakipsiz ürün
Geri