Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

I5 12400F ve RTX 4060 sistem GTA 6 kaldırır mı?

hocam bende de benzer bir sistem var ryzen 5600 ve 3060 ti ikilisi düşük orta ayarlarda rahatça oynayabileceğimi öngörüyorum ama çıkmamış bir oyun için önceden konuşmak ne kadar doğru orası da ayrı
  2. ynsemreuzun

Bu Kasayı Aldım Nasıldır?

fiyat biraz pahalı geldi hocam boş kasaya göre ama görüntüsü çok iyimiş kullanırsanız şimdiden hayırlı olsun
  3. ynsemreuzun

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X işlemciye ekran kartı önerisi

ben memnunum hocam gigabyte gaming oc modelini aldım 9k ya tam yükte 240watt lara kadar çekiyor haberiniz olsun
  4. ynsemreuzun

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X işlemciye ekran kartı önerisi

Hocam yazın 5600 işlemcime 3060ti ekran kartı aldım zamanında biraz araştırmıştım bu işlemciye işlemci bazlı oyunlarda 3070 bir tık darboğaz yapıyor çok büyük bir pay değil fakat ben fps tarzı oyunlar oynadığım için 3060ti tercih ettim
  5. ynsemreuzun

Pc aşırı düşük performans

bilemiyorum hocam bende gpu da size benzer sıcaklıklar vardı ama watt kısıyordu kart
  6. ynsemreuzun

Pc aşırı düşük performans

Hocam benzer bir sorunu geçen yaz yaşadım ekran kartımı kullanmıyordu 1650 süper vardı kart sıcaklığından dolayı güç kısıyordu yazanızda belirtmemişsiniz ama sisteminizin işlemci ve ekran kartı bakımlarını yaptınız mı
  7. ynsemreuzun

BeamNG Drive'da Performans Problemleri

yanlış bilmiyorsam oyun işlemciye çok yük bindiren bir oyun bilginin kesin olmaması ile birlikte her araçta bir işlemci çekirdeği muhabbeti mi vardı sanki öyle bir yazı okumuştum yıllar evvel
  8. ynsemreuzun

2k acil klavye önerisi

Hocam kendim 900e aldım ikinci el al ama sıfırı galiba sizin bütçenizde 1 yıldır kullanıyorum sıfır sorun kaliteli ürndür blackwidow 3 tkl
  9. ynsemreuzun

❌İndirim Bitti! 2x16 6000 mhz cl 30 argb olan şuan en ucuz ram 6599

Hocam bizim memlekette bir ürünün fiyatı düşmüşse alacaksın ya 500 lira daha düşer mi düşüncesiyle düşünmek için pekte uygun bir ülke değiliz hevesliyseniz klavyeye öneririm gayet iyi bir model yazılımı parça kalitesi vs dediğim gibi hiçbir sorun yaşamıyorum
  10. ynsemreuzun

I5 12400f - Anakart Önerisi ?

Güle güle kullanın hocam
  11. ynsemreuzun

İ5 14600kf rtx 5080 32 gb rgb ram 1 tb ssd z790 anakart 850w psu

Hocam darboğaz yaşanır o işlemci düşük çözünürlükte bu kadar güçlü bir ekran kartına darboğaz olacaktır ama 2k 4k gibi çözünürlüklerde ekran kartına binen yük artacağı için darboğaz minimum seviye veya hiç olmayacaktır
  12. ynsemreuzun

İ5 14600kf rtx 5080 32 gb rgb ram 1 tb ssd z790 anakart 850w psu

hocama katılıyorum artı olarak sistemi hangi çözünürlükte kullanmayı düşünüyorsunuz çünkü 1080p de sıkıntı çıkar bu sistemde
  13. ynsemreuzun

I5 12400f - Anakart Önerisi ?

Hocam indirimli iyi fiyata almadıysanız bence pek mantıklı olmamış daha düşük model b serisi ddr5 bir anakart alıp şu anki işlemcinizle kullanıp ilerleyen zamanlarda yeni bir 14 üncü nesil işlemci almak bana daha mantıklı geldi diyeceğim ama şu anki ddr5 ram fiyatlarıda aldı başını gidiyor o da...
  14. ynsemreuzun

asla öyle sorunlar yaşamadım hocam gıcır gıcır kullanıyorum dediğim gibi benim ürünüm ikinci el ayrıyeten
  15. ynsemreuzun

Bu takas mantıklı mı ?

farklı segmentten ürünler hocam elinizdeki ekran kartı sizin ihtiyacınız dahilinde değilse ve watch almak istiyorsanız neden olmasın
  16. ynsemreuzun

memnunum hocam 1 yıl oldu kullanmaya başlayalı ışık seviyesi ve kalitesi başarılı tuş sesi biraz fazla haberiniz olsun mausumda razer senkron sorunsuz kullanabiliyorum ben ikinci el almıştım 900 liraya tertemiz fiyat olarak max ederi 2k falandır itopyada geçen haftalarda 1800 liraya düşmüştü...
  17. ynsemreuzun

Piyasayı takip etmiyordum hocam gerçekten çok saçma bir seviyeye çıkmış
  18. ynsemreuzun

Yardım Ekran kartı değişimi

Yapmaz diye düşünüyorum ama ben olsam daha güncel kartlara bakarım sizin kullandığınız ve geçmek istediğiniz kart aynı yıl üretimi kartlar 1762234717 Evet hocam internette birkaç testte görmüştüm kas gücü olarak daha iyi elbette teknolojinin girdiği yeni oyunlarda 5000 ve 9000 serisi daha iyi...
  19. ynsemreuzun

Patriot milli rame noldu hocam bizim 🤣
Geri