Bende akvaryum sevmiyordum ama bu kasaya aşık oldum resmen. Şuan mevcut olan tüm fanlar arctic p14 pro sıvı soğutmamda arctic. Sistemime gelecek olursak...
Valla çok şık duruyor, çok beğendim :)Normalde hacim açısından akvaryum kasa tercih etmiyorum ama gerçekten sizinkisi fikrimi değiştirdi görsel olarak...
Kasadan memnun musun ? Bayağı güzel duruyor. Ben de sistem toplarken Havn’i farkettim. Bf360 flow alacaktım ama bi tık pahalıydı Nzxt H7 flow 2024 indirime...
60k dan 80k Ya atlattın Adamı helal olsun
Ama 80k bütçeyle 2nci el dizmek çok bomboş bir iş
50k ile Mükemmel sistem 2nci el dizersin kanka aklımda kurdum...
Bu en son çıkan nesil tandem oled hocam, bunların ömrü eskilere göre daha uzun. Bunun eşdeğeri asusta 70binlerde ekstra bir iki ufak özellik eklenmiş hali...
revit lumion photoshop kullanmıyorsan bu işlemci yerine daha düşük bi x3d işlemci alıp ekran kartını yükseltmen daha iyi olurdu neyse almışsın bi kere ho da...
Dostum valla oled kullandın mı hiç bilmiyorum ama ben oled tv alarak başta hata ettim. Oled tvden sonra diğer ekranlar o kadar göz zevki vermiyor. Abartı...
ram hız ve gecikmeden dolayı 9 9950x3d de 2 ccd li eğer birini kapatırsanız 9800x3d performansı alıyordunuz diye hatırlıyorum ama öylede iş için kısılıyor...
İşlemci 2. el de 26k fiyatlandırmada mevcut. O seviyedeki ram 13-15k arasında bulunabiliyor 2. elde . Sıvı soğutma 2. elde 5k bulunabiliyor belki daha çok...
Yo işlemci iyi Bende kullanıyorum ama Ben yayıncıyım Blender işleriylede uğraşıyorum
Senin kullanacağın işler için 9950x3d baya fazla olmuş
Bide Oyun...