Arama sonuçları: *

1. 1

140 Mm A-Rgb Fan Önerisi

Valla çok şık duruyor, çok beğendim :)Normalde hacim açısından akvaryum kasa tercih etmiyorum ama gerçekten sizinkisi fikrimi değiştirdi görsel olarak. Güle güle kullan. Sistemin nasıl peki ? Bir de diğer fanları ne tercih ettin ?
  2. 1

140 Mm A-Rgb Fan Önerisi

Kasadan memnun musun ? Bayağı güzel duruyor. Ben de sistem toplarken Havn’i farkettim. Bf360 flow alacaktım ama bi tık pahalıydı Nzxt H7 flow 2024 indirime girince tercihimi ondan yana kullanmıştım.
  3. 1

140 Mm A-Rgb Fan Önerisi

Ben de arctic p14 pro önerecektim sen zaten onu seçmişsin ☺️ Güzel seçim 👍
  4. 1

Yeni Sistemimi Yorumlar Mısınız ? (Ryzen 9950x3d + Sapphire Nitro+ 9070xt)

Bu en son çıkan nesil tandem oled hocam, bunların ömrü eskilere göre daha uzun. Bunun eşdeğeri asusta 70binlerde ekstra bir iki ufak özellik eklenmiş hali. Tabi ipslere göre ömrü daha düşük. Ekranda bir şey uzun süre kalmamalı yoksa ekran yanığı olabiliyor. Bilgisayarın başından uzaklaştığında...
  5. 1

Dostum valla oled kullandın mı hiç bilmiyorum ama ben oled tv alarak başta hata ettim. Oled tvden sonra diğer ekranlar o kadar göz zevki vermiyor. Abartı gelebilir ama öyle. Ayriyeten o kadar sistem dizip ona o sistemin çıktısını güzel görmek istedim kanki :hoba: Para bok gibi değil de bir...
  6. 1

Eyvallah dostum sağolasın :hoba: Ram'e overclock yapmış olmam kurtarmaz mı CL36 6000 Mhz yaptım ama...
  7. 1

Bunu siz kendiniz deneyimlediniz mi ? Kağıt üstünde saf güçte 9070xt önde ama Nvidia yazılımsal önde deniliyor. Forumdaki tartışmaları okudum fanboy tartışmasına döndüğü için kararsız kaldım. 20k fazla verip 5070 Ti almak mantıklı mı sizce ? O kadar fazla fark var mı ? Ya da 5070 mantıklı mıydı ?
  8. 1

Çok teşekkürler :) Hazır toplu alınca aldığım o ramleri kullanmak durumunda kaldım fakat Expo desteğiyle CL36 6000 mhz yaptım muhtemelen daha da düşebilirdim. Fiyatlar düşerse ilerleyen süreçte 32x2 yapmayı planlıyorum yeni ssd ile birlikte...
  9. 1

Herşeyi yapabileceğim bir bilgisayarım olsun istedim aslında :hoba: Beni kısıtlamasın istedim. Çocukken yeni oyunları bilgisayarımın çalıştırmaması çok üzmüştü :) Sıfır dizseydim muhtemelen dediğiniz gibi 9800x3d veya 7800x3d alırdım.
  10. 1

işlemci + ramler + anakart + sıvı soğutucu hepsine (tanıdık tarafından 3 ay kullanılmış) 50bin verdim bu haliyle de mi 12k ekstra diyorsun ? Evet bana fazla olduğunu biliyorum aslında. Öylesine 50k teklif edince kabul etti karşı taraf ondan dolayı almak durumunda kaldım.
  11. 1

Valla zorla sattılar :) Almamak için fiyat salladım adam kabul etti, beni de masrafa soktu :rolleyes: Gerçek puanın nedir ? 1786196519 Çok mu kötü tercih olmuş. Oledtv'den sonra oled monitör kovaladım bayağı... Ondan kısıp 5070 Ti veya daha 5080 mi kovalasaydım ? 9070xt ile 5070 ti arasında çok...
  12. 1

Ahahaha valla parçalara başta 65 bin dedi almak istemiyordum o kadar da düşmez diye 50ye veriyorsa alayım dedim adam 50'ye verdi :ROFLMAO: Benim de kasa toplama maceram böyle başladı... 1786196194 Niye ki ? :(
  13. 1

%70 iş + %30 oyun için kullanıyorum. İş dediğim de makale okuma, sunum yapma, bilimsel çalışma vs... Oyun olarak da dota 2, pubg, cs go ve yeni çıkan hikayeli oyunları oynamaya çalışıyorum. İkinci el parçaları ısrar üzerine alınca sistemi dizdim, almasa mıydım o parçaları ?
  14. 1

Merhabalar dostlar, yeni sistem topladım. Hiç aklımda yokken bir arkadaşımın ısrarı üzerine, arkadaşımın arkadaşından anakart, ram seti, sıvı soğutucu ve işlemciyi 50.000 Tl'ye az kullanılmış olarak temin ettim sonrasında da gaza geldim. Kalanını ben topladım. Ssd'ye para vermemek için de...
  15. 1

❌İndirim Bitti! Beyaz | Arctıc P12 Pro Reverse | 692,15 TL

Çok iyi fan, iyi fiyat 👍
  16. 1

🔥İndirim Kaçırma | NZXT H Series H7 Flow (2024) Cm-H72fw-01 Beyaz Kasa | 2999 TL

Kasayı aktif kullanıyorum, kasa çok büyük ve ağır. Asla dandik demiyorsun aksine bayağı kaliteli. Çok güzel kasa boyut sıkıntınız, takıntınız yoksa tam sizlik. Toplamda 3 alta 3 yukarı ( ya da sıvı soğutucu) arkaya da 1 tane ( kendi fanlarıyla beraber 10 fan eder) takılabiliyor. Çok havadar bir...
  17. 1

🔥İndirim Belkın 20k Usb-A & C 15w 20.000mah 1,059 TL

Alabileceğiniz en kaliteli markalardan biridir.
  18. 1

Saphire Nitro Plus Special Edition İsiklarini Signal Rgb Den Yönetemiyom

Trixxten glow sekmesinden external source seçmeyi denediniz mi ?
  19. 1

Dünyanın İlk 5.Nesil 4k 360hz/2k 520hz/Fhd 680hz Qd-OLED Glossy Monitörü Tanıtıldı!

Bilmediğim için soruyorum, hikayeli oyunda oyun çözünürlüğünü full hd yapmakla, monitörün dual modu arasında hertz artışı dışında ne fark oluyor acaba ?
Geri